Voor bedrijven en industrie

Hoogwaardige producten combineren duurzaamheid met esthetiek, een principe dat wordt belichaamd door de industriële stijl. ALSANIT’s assortiment van garderobekasten, lockerkasten en sanitaire systemen sluit naadloos aan op deze stijl, waardoor een integrale inrichting van bedrijfswasruimtes en personeelskleedkamers mogelijk is.

De lockers van ALSANIT, bestemd voor productiemedewerkers, overstijgen het standaard metalen kluisje. Naast een metalen structuur bieden wij deuren in diverse materialen zoals HPL of spaanplaat. Door onze modulaire ontwerpfilosofie kunnen de lockers na levering op maat worden aangepast, wat bijdraagt aan een verlengde levensduur. Personeelslockers en kluisjes zijn flexibel inzetbaar en kunnen, indien nodig, omgebouwd worden tot depot lockers.

Ons aanbod beperkt zich niet tot lockers: ALSANIT levert een volledig scala aan faciliteiten voor bedrijfswasruimtes. U kunt bij ons terecht voor douchecabines, wastafelbladen, en privacy/sanitaire wanden. Onze locker en sanitaire systemen zijn ontworpen om hoge luchtvochtigheid te weerstaan en de dagelijkse schoonmaak natuurlijk.

We gebruiken HPL-panelen voor situaties met extreme vochtigheid en bieden spaanplaat panelen als een kosteneffectieve en robuuste optie voor omgevingen met een luchtvochtigheid tot 60%. De sanitaire cabines en wc hokjes van ALSANIT zijn een langetermijninvestering voor elke bedrijfswasgelegenheid.

Prijzen voor onze kleedkamerlockers, garderobekasten en sanitaire cabines worden op maat berekend. Na ontvangst van een aanvraag en de specifieke ruimtelijke plannen, houden we rekening met de afmetingen, uitrusting en materiaalkeuzes. Elke cabine wordt specifiek op maat gemaakt om naadloos in de betreffende kleedruimte te integreren. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met ALSANIT voor een gedetailleerde offerte en samen uw project te realiseren.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Schaamschotten

Een functioneel element van herentoiletten dat de privacy van elke gebruiker waarborgt. Schaamschotten zijn gemaakt van hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm     -
28mm 12mm     -

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

CANIS

CANIS lockerszijn wat ons betreft de beste oplossing ter wereld. De modulaire opbouw van de metalen body zorgt voor onbeperkte indelingsmogelijkheden en de HPL-deuren verhogen de duurzaamheid en het uiterlijk aanzienlijk.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL    -    - 10/12mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Musca

MUSCA-lockers zijn een voorstel voor klanten die op zoek zijn naar esthetische en goedkope oplossingen. Door de modulaire opbouw kunnen de lockers zelfs na levering worden aangepast, waardoor hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC    -    - 18mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

URSA

URSA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC 18mm 18mm 18mm
       

COMMERCE

De COMMERCE lijn bestaat uit betaalbare lockers die volledig van metaal zijn gemaakt. Het zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor het veilig opbergen van spullen op scholen, werkplekken of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GEGALVANISEERD STAAL 0,65 mm 0,65 mm 0,65 mm

"T" of "F" partities

L-vormige of T-vormige HPL-douchewanden maken het mogelijk om een ​​natte/ droge zone te scheiden. Zo maken ze de scheiding mogelijk van een vestibule met een garderobe.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

DEUR DOUCHES

Cabines met douchedeuren zijn zorgvuldig doordacht en goed ontworpen. De onderste deur zorgt voor uitstekende ventilatie en aan de rail kun je kleding of een handdoek ophangen.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Overgangskleedkamers

Functionaliteit en ergonomie.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Bij ALSANIT hebben we een uitgebreid assortiment ontwikkeld voor personeelskleedruimtes, met flexibele oplossingen die toepasbaar zijn in diverse industriële omgevingen.

Onze personeelslockers, vooral ontworpen voor het opbergen van kleding, zijn gebouwd op soliditeit en innovatie. Ze onderscheiden zich door hun robuuste constructie, topkwaliteit materialen en slimme technische ontwerpen. Onze producten bieden de mogelijkheid om werk- en privékleding gescheiden te houden, waardoor hygiëne gewaarborgd blijft. De toevoeging van speciale panelen of lockerindelingen maximaliseert de efficiëntie van de beschikbare garderoberuimte.

In lijn met de moderne technologie bieden wij lockers aan met elektronische sloten die met pasjes te openen zijn, ideaal voor een snelle en veilige toegang. Codesloten zijn een ander kenmerk van ons assortiment, bijzonder nuttig in de voedingsindustrie, waar personeel geen persoonlijke bezittingen bij zich mag dragen. Deze feature is essentieel voor de naleving van strikte hygiënenormen.

Onze lockers dienen niet alleen voor kleding, maar zijn ook geschikt voor het opbergen van schoenen en kunnen naar de specifieke eisen van onze klanten en de geldende gezondheids- en veiligheidsvoorschriften aangepast worden. Dit maakt ze ideaal voor gebruik door speciale gebruikersgroepen, zoals bijvoorbeeld brandweerkorpsen, waar specifieke opslagvereisten van toepassing zijn.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.