LOCKERS VOOR FITNESSCLUBS EN SPORTFACILITEITEN

Uitgebreide inrichtingen voor sportfaciliteiten

Ons assortiment van lockers voor kleedruimtes in fitnessclubs en sportfaciliteiten is uitgebreid en volledig afgestemd op de unieke wensen en behoeften van onze klanten. Wij hanteren een persoonlijke benadering voor elke opdracht, en bieden tevens ondersteuning bij het ontwerpproces. Met onze diensten op het gebied van 3D-visualisatie en ruimte-indeling, helpen wij u de optimale inrichting voor uw locatie te realiseren.

Ons veelzijdige aanbod zorgt ervoor dat u alle benodigde items voor uw garderobe en badkamer eenvoudig bij één leverancier kunt vinden. Van lockers tot sanitair cabines, douchecabines en wastafels; wij hebben het allemaal.

Alle onderdelen van onze sportkleedkameruitrustingen voldoen aan de strenge wettelijke vereisten en zijn ontworpen om de gebruikers optimaal comfort te bieden. Met onze lockers kunt u persoonlijke bezittingen, zoals kleding en schoenen, overzichtelijk en veilig opbergen. De douche- en sanitair cabines zorgen voor volledige privacy, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de esthetische uitstraling en het unieke ontwerp van de ruimte.

Garderobe kluisjes

Tegenwoordig vormen lockers en garderobekluisjes veel meer dan een simpele opbergoplossing; ze zijn uitgegroeid tot een cruciaal decoratief element dat harmonieus dient samen te gaan met het algehele ontwerp van de club. Dit geldt ook voor andere sportfaciliteiten waar lockers en kluisjes niet alleen dienen voor het opbergen van kleding, maar ook het prestige en de status van de faciliteit kunnen verhogen. Tegenwoordig worden lockers en garderobekluisjes in vrijwel alle faciliteiten exclusief ontworpen en geproduceerd volgens de specifieke wensen van de klant.

Het kloppende hart van elke sportkleedkamer wordt dus gevormd door de lockers en garderobekluisjes, en wij kunnen met trots zeggen dat we experts zijn op dit gebied. We beschikken over het meest uitgebreide assortiment materialen op de markt - variërend van gelamineerde panelen en HPL-panelen tot hybride oplossingen met een metalen behuizing. Dit stelt ons in staat om te experimenteren met de vorm en structuur van de gebruikte materialen. Onze banklockers en kluisjes zijn verkrijgbaar in diverse boeiende uitvoeringen. Daarnaast bieden we een breed scala aan slotmodellen aan, van mechanisch tot elektronisch. In samenwerking met onze partnerbedrijven kunnen we uw faciliteit zelfs uitrusten met een geïntegreerd elektronisch toegangscontrolesysteem voor de lockers.

De kosten voor de lockers en garderobekluisjes worden individueel bepaald na een zorgvuldige beoordeling van het ontwerp. Voor aanvullende informatie en advies over de voor u meest geschikte oplossing, kunt u het beste contact opnemen met een van onze adviseurs. Bent u geïnteresseerd in een uitgebreid aanbod van lockers en garderobekluisjes voor fitnessclubs en sportfaciliteiten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Schaamschotten

Een functioneel element van herentoiletten dat de privacy van elke gebruiker waarborgt. Schaamschotten zijn gemaakt van hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm     -
28mm 12mm     -

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

LUXA

LUXA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
MFC 18mm 18mm 18mm
       

VELA

De VELA-lijn zijn betaalbare kasten gemaakt van metaal met de optie voor metalen, HPL- of LPW-deuren. Dit zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor veilige opslag van spullen in scholen, werkplaatsen of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
VERZINKT STAAL 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm
HPL    -    - 10 mm
MFC    -    - 18 mm

 

COMBO

Kasten COMBO zijn een gepatenteerd modulair kastensysteem, dat naar onze mening de beste oplossing ter wereld is. De modulaire constructie van metalen behuizingen biedt onbeperkte mogelijkheden voor indeling, terwijl deuren gemaakt van duurzame materialen de duurzaamheid en uitstraling aanzienlijk verhogen.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL    -    - 10/12mm
MFC    -    - 18mm
GLAS    -    - 6mm
GEZINKT STAAL 0,7mm 0,7mm     -

ARTUS

Kasten met HPL, waarvan de constructie gebaseerd is op een gepatenteerd systeem van aluminium profielen. Ze bieden jarenlange sterkte en duurzaamheid, met behoud van een moderne uitstraling en functionaliteit.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

Lichte HPL "I" systeemwanden

Lichte HPL-wanden zijn eenvoudige douchewanden. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

DEUR DOUCHES

Cabines met douchedeuren zijn zorgvuldig doordacht en goed ontworpen. De onderste deur zorgt voor uitstekende ventilatie en aan de rail kun je kleding of een handdoek ophangen.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Kleedkamers

Handige oplossingen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL
18mm 10mm
28mm 12mm

Overgangskleedkamers

Functionaliteit en ergonomie.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Onze producten kenmerken zich door een breed scala aan materialen en een flexibele constructie en uitrusting, waardoor ze uitstekend geschikt zijn als lockers voor kleedkamers in sportcomplexen, sportscholen en vergelijkbare faciliteiten.

Wij vervaardigen lockers in diverse uitvoeringen: op een sokkel, op poten of op een bank. In de METAL + variant is het mogelijk om een uitschuifbare bank onder de locker te verbergen, wat zorgt voor extra gemak.

Tijdens de ontwerpfase bieden wij ondersteuning om de lockers optimaal aan te passen aan het interieur van de geselecteerde ruimte. Hierdoor kunnen wij lockers creëren die zowel passen in een industriële als in een exclusieve omgeving.

Er kan gebruik worden gemaakt van elk type deursluiting, inclusief kaartsystemen en speciale polsbandjes en zelfs uw mobiele telefoon.

Wij bevelen onze producten vooral aan als lockers voor kleedkamers in fitnessclubs, waar naast functionaliteit, ook esthetiek, duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn. Zowel kleding als andere persoonlijke eigendommen kunnen veilig en georganiseerd worden opgeborgen.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, maakt onze lockers tot een van de beste keuzes op de markt.

 

Wat zijn lockers en waarom zijn ze belangrijk voor fitnessclubs en sportfaciliteiten?

Lockers, ook wel bekend als opbergkasten, zijn essentieel voor fitnessclubs en sportfaciliteiten omdat ze gasten de mogelijkheid bieden om hun persoonlijke eigendommen veilig op te bergen tijdens hun bezoek.

Welke soorten lockers zijn beschikbaar voor fitnessclubs en sportfaciliteiten?

Er zijn verschillende soorten lockers beschikbaar, waaronder standaard lockers, garderobekasten met afsluitbare deuren, en kleedkamerbanken met geïntegreerde opbergruimte.

Waarom is het belangrijk om hoogwaardige lockers te kopen voor fitnessclubs?

Het kopen van hoogwaardige lockers is belangrijk omdat ze duurzaam en bestand moeten zijn tegen dagelijks gebruik in een veeleisende fitnessomgeving. Ze bieden veiligheid en gemak voor gymbezoekers.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor lockers in fitnessclubs?

Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om aan de behoeften van fitnessclubs te voldoen. 

Hoe kan de kleedkamerinrichting bijdragen aan de algemene sfeer van een fitnessclub?

Een goed ontworpen kleedkamerinrichting kan bijdragen aan de algehele uitstraling en functionaliteit van een fitnessclub. Het kan de gasten een positieve ervaring bieden en de sfeer verbeteren.