schoolkluisjes voor scholen en kleuterscholen

Het ALSANIT-assortiment biedt klanten de mogelijkheid om een veilige, hygiënische en aantrekkelijke sanitaire omgeving te realiseren binnen scholen en kinderdagverblijven. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn bijzonder gunstig voor de jongste gebruikers, dankzij hun gebruiksgemak en veiligheid.

Wij bieden een allesomvattende collectie voor onderwijsinstellingen, waarbij alle benodigdheden door ons enkelvoudige bedrijf geleverd worden, zonder de noodzaak van tussenpersonen. Ons assortiment omvat specifiek ontworpen schoollockers en toilet-cabinesystemen beschikbaar in diverse materialen. Bovendien voorzien we in wastafels, privacypanelen en douchecabines, perfect voor schoolbadkamers.

Ons aanbod wordt versterkt door onderhouds- en reinigingsproducten voor ALSANIT-artikelen. Wij adviseren vooral ons A2-product, dat effectief permanente markers en graffiti verwijdert.

Onze ontwerpen voor onderwijsinstellingen garanderen maximale duurzaamheid en gebruikersveiligheid. Met ons gepatenteerde SAFETY FINGERS-systeem, toegepast in zowel toiletcabines als kledinglockers, bieden we een unieke oplossing die het risico op vingerbeknelling bij deuren en scharnieren elimineert – een onderscheidende innovatie in de markt.

schoollockers

De ALSANIT-schoolkluisjes zijn prominent aanwezig in ons portfolio en vallen op door hun modulaire constructie, die elke configuratie mogelijk maakt. We ondersteunen klanten in het optimaal benutten van hun ruimtes en bieden personalisatie in schoolkleuren. Dit is een kosteneffectieve manier om elke ruimte een uitnodigende en inspirerende uitstraling te geven. Onze variëteit aan sloten, inclusief de steeds populairdere elektronische en RFID-sloten, kunnen worden geïntegreerd met schoolpasjes.

We staan open voor nieuwe samenwerkingen en nodigen geïnteresseerden uit onze voorstellen verder te ontdekken en contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Onze deskundigen adviseren u graag over de optimale ontwerp- en inrichtingsmogelijkheden voor uw onderwijsomgeving.

toiletcabines voor scholen

Uitrustingen voor schooltoiletten Sanitair cabines voor scholen zijn ergonomische en economische constructies die ontworpen zijn voor alle gebruikers - zowel jonger als ouder. We richten ons primair op het aanbieden van functionele en duurzame wc-cabines, die dagelijks door tientallen of honderden leerlingen op...

Sanitaire cabines voor kleuterscholen

WC in de kleuterschool Sanitair cabines voor kleuterscholen worden al vele jaren zonder enige bijzondere aandacht van producenten gebruikt. ALSANIT luistert naar zijn klanten en beantwoordt aan hun verwachtingen. Speciaal voor de jongste gebruikers hebben we het SAFE FINGERS-systeem ontwikkeld, dat erin bestaat de...

Schoolkluisjes

Veel bedrijven zetten metalen schoolkluisjes in de markt en positioneren hun producten als de beste keuze, maar het kan lastig zijn om te bepalen waar je precies op moet letten en welke schoolkluisjes het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Prijs speelt voor velen een belangrijke rol bij deze beslissing, maar het...

Lockers voor kleuters

Onze schoollockers voor kleuterscholen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze jongste gebruikers, met de nadruk op hun veiligheid en gebruiksgemak. We bieden een scala aan kindvriendelijk meubilair dat niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de levendige en speelse...

VELA

De VELA-lijn zijn betaalbare kasten gemaakt van metaal met de optie voor metalen, HPL- of LPW-deuren. Dit zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor veilige opslag van spullen in scholen, werkplaatsen of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
VERZINKT STAAL 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm
HPL    -    - 10 mm
MFC    -    - 18 mm

 

Lichte HPL "I" systeemwanden

Lichte HPL-wanden zijn eenvoudige douchewanden. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Kleedkamers

Handige oplossingen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL
18mm 10mm
28mm 12mm

Welke afmetingen en kleuren zijn beschikbaar voor schoolkluisjes?

Schoolkluisjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat scholen kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en huisstijl past.

Waarom zijn lockers voor scholen een goede keuze?

Lockers voor scholen zijn een goede keuze omdat ze bijdragen aan orde en veiligheid in de schoolomgeving. Ze helpen studenten hun spullen georganiseerd en veilig te houden.

Wat maakt schoolkluisjes hufterproof en veilig?

Schoolkluisjes worden vaak ontworpen en gebouwd om hufterproof te zijn, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vandalisme en zware belasting. Dit zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.

Waar moet ik op letten bij het kopen van schoolkluisjes?

Bij het kopen van schoolkluisjes moet je rekening houden met factoren zoals de beschikbare ruimte, het aantal studenten en de opslagcapaciteit. Dit helpt je de juiste keuze te maken.

Welk sluitsysteem is het meest geschikt voor schoolkluisjes?

Er zijn verschillende sluitsystemen beschikbaar voor schoolkluisjes, zoals cijfersloten, cilindersloten en RFID-systemen. De keuze hangt af van de gewenste veiligheid en gemak.

Wat zijn de voordelen van metalen schoolkluisjes?

Metalen schoolkluisjes zijn populair vanwege hun duurzaamheid en stevigheid. Ze zijn bestand tegen slijtage en bieden langdurige prestaties.

Waar kan ik betaalbare schoolkluisjes vinden?

Er zijn leveranciers die betaalbare schoolkluisjes aanbieden zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. Het is belangrijk om de opties te vergelijken om de beste prijs te vinden.

Zijn schoolkluisjes geschikt voor kleuterscholen?

Ja, er zijn schoolkluisjes beschikbaar die geschikt zijn voor kleuterscholen. Deze kluisjes zijn vaak aangepast aan de behoeften van jonge kinderen en helpen hen bij het organiseren van hun spullen.