zwembaden

ALSANIT gaat verder dan het aanbieden van enkel zwembadkluisjes; wij leveren een volledig assortiment aan faciliteiten voor kleedruimtes en zwembadomgevingen. Ons productaanbod omvat kleedhokjes, sanitaire cabines en wastafelbladen, speciaal ontworpen voor gebruik in zwembaden en pretparken.

Met onze uitgebreide uitrustingsopties kunt u een veilige en hygiënische sanitaire ruimte creëren, terwijl alles naadloos op elkaar aansluit. Wij zorgen voor een samenhangend geheel, waardoor de gebruikservaring voor uw bezoekers optimaal is. Onze producten staan bekend om hun duurzaamheid en stijlvolle ontwerp, en zijn perfect afgestemd op de unieke eisen van zwembad- en recreatieomgevingen.

Bij ALSANIT streven we ernaar om u niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om samen met u te werken aan het creëren van de best mogelijke ruimte voor uw bezoekers. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw ideale sanitaire ruimte.

Kluisjes voor bij het zwembad

De kleedruimtes van ALSANIT blinken uit in de markt dankzij hun unieke kenmerken. Zo hebben we een exclusief scharniersysteem ontwikkeld en geproduceerd, wat zorgt voor een betrouwbare werking van onze lockers.

Onze kleedruimtes in zwembaden zijn ontworpen met het oog op ergonomie en zijn voorzien van een geavanceerd sluitsysteem. Daarnaast zijn onze sanitaire cabines CE-gecertificeerd, wat getuigt van onze inzet voor kwaliteit en veiligheid.

Zowel onze zwembadlockers als de andere elementen van onze zwembaduitrusting zijn gemaakt van HPL-panelen. Deze materialen garanderen waterbestendigheid en duurzaamheid, zelfs na jaren van intensief gebruik. Bovendien zijn onze producten bestand tegen zowel lage als hoge temperaturen en de invloed van chemische verbindingen, wat essentieel is in een zwembadomgeving.

We streven ernaar om onze klanten de mogelijkheid te bieden om de kleedruimtes in hun zwembaden op een unieke en originele manier in te richten, met behoud van alle wettelijke vereisten. We begrijpen dat investeerders op zoek zijn naar functionele systemen die privacy en comfort bieden in de kleedkamer, en wij zetten ons in om aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen.

Elektronische slot systemen geïntegreerd met zwembadlockers

Bovendien bieden wij in samenwerking met onze partnerbedrijven geavanceerde toegangscontrolesystemen en sloten voor zwembadlockers aan. Ons assortiment omvat zowel mechanische als elektronische sloten, waarbij VEILIGHEID centraal staat in alle modellen die wij aanbieden.

De kosten van een zwembadkluis zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de uitrusting, afmetingen en het gekozen slot. Op dezelfde manier wordt de prijs van de sanitaire cabines voor het zwembad bepaald door de afmetingen en specificaties die de klant wenst. Voor gedetailleerd advies, informatie over de keuze van deuren en hang- en sluitwerk, en voor exacte prijzen, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij streven ernaar een uitgebreid en hoogwaardig assortiment te bieden voor zwembaden en pretparken, om aan al uw wensen en eisen te voldoen.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Schaamschotten

Een functioneel element van herentoiletten dat de privacy van elke gebruiker waarborgt. Schaamschotten zijn gemaakt van hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm     -
28mm 12mm     -

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

CANIS

CANIS lockerszijn wat ons betreft de beste oplossing ter wereld. De modulaire opbouw van de metalen body zorgt voor onbeperkte indelingsmogelijkheden en de HPL-deuren verhogen de duurzaamheid en het uiterlijk aanzienlijk.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL    -    - 10/12mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Lichte HPL "I" systeemwanden

Lichte HPL-wanden zijn eenvoudige douchewanden. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Kleedkamers

Handige oplossingen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL
18mm 10mm
28mm 12mm

Overgangskleedkamers

Functionaliteit en ergonomie.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

ALSANIT-lockers zijn een populaire keuze in talrijke sportcomplexen binnen de Europese Unie, dankzij hun duurzaamheid en stijlvol ontwerp.

De lockers zijn vervaardigd uit HPL-laminaat, een materiaal dat uiterst geschikt is voor de veeleisende omstandigheden van zwembaden en waterparken. Het moet immers bestand zijn tegen vocht, chloor en mogelijke mechanische schade. In vergelijking met hun metalen varianten, presteren HPL-laminaat lockers aanzienlijk beter onder deze omstandigheden.

Wij begrijpen ook het belang van esthetiek in sportfaciliteiten. Onze ontwerpers staan klaar om u te helpen bij het creëren van een aantrekkelijke en functionele inrichting, of het nu gaat om een nieuw project of het opfrissen van een bestaande locatie. Wij zorgen ervoor dat de nieuwe inrichting naadloos aansluit bij het bestaande interieur, zodat het geheel een uniforme uitstraling krijgt.

Vroeger zag je in zwembaden voornamelijk lockers met L-type deuren, maar die trend verschuift langzaam richting de meer functionele en kostenefficiënte lockers met rechthoekige deuren. Deze verandering maakt het voor gebruikers gemakkelijker om hun kleding en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen.

Onze producten zijn veelzijdig en kunnen worden uitgerust met elk type slot, volledig aangepast aan de behoeften van zowel het personeel als de gasten van het complex. Ze zijn ook compatibel met alle toegangscontrolesystemen, wat zorgt voor een veilige en vlotte gebruikerservaring.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.