Lockers

ALSANIT - de lockerfabriek met het grootste assortiment aan verschillende materialen. 

HPL-lockers, oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in zwembaden, hebben hun toepassingsbereik snel uitgebreid naar andere projecten en gebieden, zoals schoolkluisjes en fitnesslockers. Dankzij hun uitzonderlijke duurzaamheid, waterbestendigheid en esthetische kwaliteiten zijn HPL garderobekasten en kledinglockers een uitstekende keuze voor diverse werkplekken, zorginstellingen en sportfaciliteiten.

Voor ruimtes met een lagere luchtvochtigheid bieden wij lockers gemaakt van gemelamineerde spaanplaat, ook bekend als MFC. Deze optie biedt een economische, doch effectieve oplossing en is verkrijgbaar in een scala aan decors, waaronder hoogglans. Hiermee kunt u sportfaciliteiten, sportscholen en fitnessclubs tegen een lagere prijs voorzien van lockers, zonder dat u hoeft te kiezen voor stalen lockers of garderobekasten.

Innovatie staat bij ons centraal. Door voortdurende investeringen in moderne technologieën zijn wij in staat om unieke, gepatenteerde modulaire lockers aan te bieden. Deze lockers hebben een body gemaakt van gegalvaniseerd en gepoedercoat staal, terwijl de deuren - het belangrijkste element van zowel lockers als garderobekasten - vervaardigd kunnen worden uit een verscheidenheid aan materialen, waaronder HPL, gemelamineerd spaanplaat, metaal, metaal met glas en metaal met plexiglas.

 

Innovatieve oplossingen voor Lockers

Onze collectie metalen garderobekasten en kledinglockers combineert moeiteloos functionaliteit met flexibiliteit, waardoor ze zich naadloos aanpassen aan uw specifieke interieurwensen, zelfs na levering. U kunt het interieur naar wens veranderen, met panelen van een ander materiaal, andere (draai)richtingen of designs. Zelfs de verdeling van de lockers kunt u achteraf nog aanpassen met andere lockerdeuren.

Als fabrikant van deze innovatieve systemen zijn we trots op onze moderne technieken, die het niet alleen mogelijk maken om tijdens de ontwikkeling van een project economische aanpassingen te doen aan (kleding)lockers en garderobekasten, maar ook de levensduur van onze producten aanzienlijk verlengen, waardoor ze nog duurzamer worden.

Met een stevige metalen structuur en de mogelijkheid om diverse fronten toe te passen, creëren we de ideale mix van prijs, elegantie en duurzaamheid, en garanderen we volledige flexibiliteit bij het inrichten van uw locker of schoolkluisje.

In dit model bieden we de optie van een verborgen bank onder het kasthuis van de locker, wat bijzonder handig is in situaties waar de ruimte beperkt is. Lockers met dit design zijn zonder beperkingen te gebruiken in kantoren, scholen of hotels.

Ongeacht welke oplossing u kiest voor uw locker of garderobekast, wij staan garant voor volledige ontwerpondersteuning en leveren producten van de hoogste kwaliteit vakmanschap.

0

Dat is hoeveel projecten
we elk jaar afhandelen

0

Maandelijks produceren wij zoveel deuren

0

Onze producten hebben zoveel landen bereikt

0

Dat is hoeveel mensen het ALSANIT-team heeft

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

CANIS

CANIS lockerszijn wat ons betreft de beste oplossing ter wereld. De modulaire opbouw van de metalen body zorgt voor onbeperkte indelingsmogelijkheden en de HPL-deuren verhogen de duurzaamheid en het uiterlijk aanzienlijk.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL    -    - 10/12mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Musca

MUSCA-lockers zijn een voorstel voor klanten die op zoek zijn naar esthetische en goedkope oplossingen. Door de modulaire opbouw kunnen de lockers zelfs na levering worden aangepast, waardoor hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC    -    - 18mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Lacerta

LACERTA-lockers hebben een uniek karakter en zijn een perfecte aanvulling op exclusieve interieurs. Dankzij de modulaire structuur is het eenvoudig om het interieur te beheren door extra indelingselementen toe te voegen.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GLAS    -    - 6/10mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

URSA

URSA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC 18mm 18mm 18mm
       

COMMERCE

De COMMERCE lijn bestaat uit betaalbare lockers die volledig van metaal zijn gemaakt. Het zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor het veilig opbergen van spullen op scholen, werkplekken of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GEGALVANISEERD STAAL 0,65 mm 0,65 mm 0,65 mm

ALU + HPL-banken – ALSANIT

Budgetoplossing, 100% waterdicht.

ALU+HPL kledingkast

Budgetoplossing, 100% waterdicht.

Robuste lockers

Garderobekasten en kledinglockers spelen een cruciale rol in kleedruimtes van onder andere sportfaciliteiten, zwembaden en fitnesscentra, evenals andere instellingen waar het noodzakelijk is om dagelijkse kleding en persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. In sommige werkomgevingen schrijft de Arbeidsomstandighedenwet zelfs voor dat lockervakken of garderobekasten verplicht zijn. Elke werknemer dient over een eigen afsluitbare ruimte te beschikken voor het opbergen van (werk)kleding.

ALSANIT biedt een voortreffelijk assortiment aan garderobekasten en kledinglockers, die naar wens kunnen worden gepersonaliseerd met opdrukken op alle panelen, ongeacht het gebruikte materiaal. Onze HPL-compact panelen, bekend om hun moderne uitstraling en begeerde eigenschappen zoals waterdichtheid, krasbestendigheid en duurzaamheid, maken van onze HPL garderobekasten en kledinglockers een uitstekende en langdurige investering. Ze zijn met name geschikt voor locaties met een hoge gebruikersrotatie. Deze lockers zijn niet alleen robuust, maar ook esthetisch aantrekkelijk, mede dankzij het gebruik van 10 mm dikke panelen die onze lockerkasten en garderobekasten een slanke en origami-achtige uitstraling geven.

Metalen lockers met glazen deuren worden vooral gebruikt voor premium- en VIP-faciliteiten. Wij zorgen voor een compromisloze afwerking en aandacht voor elk detail. Wij vervaardigen alleen lockers met gehard glas omdat dit bestand is tegen beschadigingen en de veiligheid waarborgen. Ook na breuk valt het gehard glas in stukken zonder scherpe randen.

Onze metalen lockers met HPL-deuren bieden een hybride oplossing, die de voordelen van beide materialen samenbrengt. Deze lockers combineren de superieure eigenschappen van HPL-panelen in het meest kwetsbare element, terwijl de metalen behuizing lichter en kostenefficiënter is dan een volledig HPL-ontwerp.

Metalen lockers met spaanplaatfronten zijn een ideale oplossing van klanten die op zoek zijn naar budgetoplossingen zonder afbreuk te doen op esthetiek.

Tot slot vormen onze spaanplaatlockers de meest betaalbare optie binnen ons assortiment. Deze lockers combineren de hoogwaardige kwaliteit van ALSANIT-producten met een voordelig materiaal, ideaal voor projecten waarbij budgetvriendelijke oplossingen gewenst zijn. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de gunstige prijs van het materiaal, vormen onze spaanplaatlockers en -garderobekasten een aantrekkelijke optie voor beginnende investeerders.

In overeenstemming met de geldende wettelijke eisen.

Garderobekasten en kledinglockers spelen een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van persoonlijke bezittingen van gebruikers, terwijl ze tevens bijdragen aan een geordende en professionele uitstraling van kleedkamers in sportfaciliteiten, sportscholen en werkplekken. Het is essentieel dat deze opbergoplossingen vervaardigd zijn uit duurzame materialen zoals HPL, gemelamineerd spaanplaat of metaal, en dat ze flexibel aan te passen zijn aan diverse ruimtes en toepassingen, zodat functionaliteit en esthetiek naadloos samenvloeien.

Deze kledinglockers en garderobekasten moeten bestand zijn tegen mechanische beschadigingen, krassen, en de nadelige effecten van vocht, wat vooral belangrijk is in kleedruimtes van vochtige omgevingen zoals zwembaden. Daarbij zorgen ventilatieopeningen in de door ALSANIT ontworpen en geassembleerde lockers voor een optimale luchtcirculatie, waardoor een gezonde en frisse omgeving gegarandeerd wordt.

Vanuit een wettelijk oogpunt en conform de Arbeidsomstandighedenwet (Arbo), zijn werkgevers verplicht om hun werknemers te voorzien van een persoonlijke en afsluitbare opbergruimte, indien de aard van het werk dit vereist. Dit is bijvoorbeeld het geval in beroepen waarbij medewerkers moeten kunnen wisselen tussen hun dagelijkse kleding en werkkleding. Hierbij kan gedacht worden aan politie, brandweer, ziekenhuizen en industriële- en productiebedrijven, waar specifieke eisen gesteld worden aan de lockers, zoals de integratie van wapenkluisjes of antibacteriële eigenschappen.

Deze verplichte garderobekasten dienen tevens voorzien te zijn van voldoende compartimenten voor een praktische opslag van kleding en schoeisel, en moeten indien nodig uitgerust kunnen worden met (elektrische) ventilatie om een optimale hygiëne en luchtkwaliteit te handhaven. Door te voldoen aan deze wettelijke eisen en door het bieden van robuuste en esthetisch aantrekkelijke opbergoplossingen, dragen kledinglockers en garderobekasten van ALSANIT bij aan een veilige, georganiseerde en prettige werkomgeving.

Lockers voor kleding - solide vakmanschap

Bij ALSANIT zetten we ons in voor het ontwerpen en vervaardigen van premium garderobelockers, kledinglockers en vakkenkasten, die geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijven, instellingen en sportfaciliteiten. We benadrukken het cruciale belang van naleving van wettelijke voorschriften, waaronder de Arbeidsomstandighedenwet (Arbo), en streven ernaar om op maat gemaakte, kwalitatieve opbergoplossingen te bieden.

Onze producten, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en componenten, voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd volgens de TÜV-normen, wat een extra laag vertrouwen en zekerheid toevoegt aan de duurzaamheid en veiligheid van onze garderobekasten, lockers en aanverwante producten.

In ons assortiment bieden we diverse materialen aan, waaronder:
• HPL-panelen
• Gemelamineerd spaanplaat
• Gegalvaniseerde staalpanelen
• Hybride componenten, een combinatie van bovengenoemde materialen

De keuze voor het type materiaal is afhankelijk van de specifieke behoeften van de ruimte, de voorkeuren van de klant en het toegewezen budget. Ongeacht het gekozen materiaal, garanderen we dat elk onderdeel weerstand biedt tegen mechanische schade en vocht, terwijl het esthetisch aantrekkelijk blijft. Onze garderobe- en kledinglockers zijn daarom een populaire keuze in sportkleedruimtes, zwembaden, werkplekken en bij hulpdiensten en medische bedrijven.

Voor klanten met een strakker budget raden we gemelamineerd spaanplaat of metalen lockers aan. Deze opties zijn beschikbaar met hoogglans panelen, waardoor ze een gladde, glanzende afwerking en een moderne uitstraling krijgen. Hierdoor is een lager budget geen belemmering voor een stijlvolle uitstraling.

Voor locaties met hoge luchtvochtigheid, zoals sportfaciliteiten en kleedruimtes, zijn onze HPL-lockers bijzonder geschikt vanwege hun uitstekende weerstand tegen vochtige omstandigheden.

Bij ALSANIT bieden we ook hybride lockeroplossingen, die een metalen kasthuis combineren met HPL-deuren. Deze flexibele oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast of aangevuld met verschillende fronten voor lockerdeuren, indien nodig vanwege schade of de wens tot herconfiguratie. Elk van onze lockers is uitgerust met ventilatieopeningen, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie binnenin en zo bijdraagt aan het behoud van de inhoud.

Lockers voor kleedhokjes en vestiaires van ALSANIT

Met decennialange ervaring in de locker- en garderobesector heeft ALSANIT een uitgebreide expertise opgebouwd, waardoor we diepgaand inzicht hebben in de huidige trends en strikte wettelijke vereisten. Dit stelt ons in staat om onze klanten hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een verscheidenheid aan ruimtes en behoeften.

Wij bieden deskundig advies over de selectie van componenten, het kiezen van het juiste locker- of garderobesysteem (uit onze reeksen Taurus, Canis, Musca, Lacerta, Ursa, Junior), en de interne inrichting van uw lockerkasten of garderobekasten. We helpen u ook graag bij het bepalen van de benodigde elementen en de algemene lay-out in de specifieke ruimte.

Of u nu een oplossing zoekt voor een kantooromgeving of een sportkleedkamer, wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken. Samen vinden we de optimale garderobekasten en kledinglockers die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.