Elektronische sloten met code en RFID

Lockers voor kleedkamers - ALSANIT Elektronische sloten met code en RFID

Elektronische sloten die de RFID-standaard ondersteunen, zijn moderne sloten die programmeerbaar zijn en worden bediend door KAARTEN, POLSBANDEN of andere RFID-TOKENS. Deze sloten kunnen functioneren als onderdeel van het elektronische toegangscontrolesysteem waarbij de gebruiker zijn verblijf in de faciliteit beheert met behulp van één token: hij opent een kluisje, betreedt toegangszones zoals de SAUNA, doet aankopen in een bar, enz.

De Offline sloten die wij presenteren worden gevoed door batterijen die van tijd tot tijd vervangen moeten worden, Online sloten worden gevoed door elektrische kabels. Vraag onze adviseurs naar het aanbod Online sloten.

Waterdicht - bereid om onder alle omstandigheden te werken

Omdat we ons vooral op kwaliteit concentreerden, hebben we besloten dat alle sloten die we aanbieden geschikt moeten zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Zo garanderen wij een veilig gebruik van sloten onder alle omstandigheden.

Uitwisselbaarheid – vervang sloten, geen deuren

De door ons aangeboden slotmodellen kunnen op elk moment worden vervangen, door van een lager model naar een hoger model te wisselen. Op deze manier kan de garderobe worden gemoderniseerd zonder dat dure deurvervanging nodig is. Bij het vervangen van sloten door muntautomaten of elektronische sloten zullen extra gaten nodig zijn.

Beschikbaarheid - verspil geen tijd met wachten

Een sterk element van ons aanbod is de beschikbaarheid van sloten in het ALSANIT-magazijn, waardoor de tijd die nodig is om het project te voltooien aanzienlijk wordt verkort. Voor projecten met munt- of combinatiesloten met meer dan 200 kluisjes kunt u contact met ons opnemen om de beschikbaarheid te bevestigen. Voor elektronische sloten kunt u contact met ons opnemen over de beschikbaarheid voor projecten vanaf 500 dozen.