slot

Lockers voor kleedkamers - ALSANIT slot

De kamsloten die wij aanbieden, in de volksmond sleutelsloten genoemd, zijn producten van de hoogste kwaliteit. Omdat veiligheid voorop staat, hebben de sloten die wij aanbieden een combinatie van 1/1000, wat betekent dat de kans dat u met uw sleutel nog een kast opent 0,1% is. De sloten kunnen worden voorzien van een hoofdsleutel waarmee geautoriseerde personen in noodsituaties de kisten kunnen openen. Alle slotelementen zijn gemaakt van niet-corrosieve materialen. De sleutel en het slot zijn lasergegraveerd met cijfers waarmee u het slot in elke situatie aan het slot kunt koppelen.

Waterdicht - bereid om onder alle omstandigheden te werken

Omdat we ons vooral op kwaliteit concentreerden, hebben we besloten dat alle sloten die we aanbieden geschikt moeten zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Zo garanderen wij een veilig gebruik van sloten onder alle omstandigheden.

Uitwisselbaarheid – vervang sloten, geen deuren

De door ons aangeboden slotmodellen kunnen op elk moment worden vervangen, door van een lager model naar een hoger model te wisselen. Op deze manier kan de garderobe worden gemoderniseerd zonder dat dure deurvervanging nodig is. Bij het vervangen van sloten door muntautomaten of elektronische sloten zullen extra gaten nodig zijn.

Beschikbaarheid - verspil geen tijd met wachten

Een sterk element van ons aanbod is de beschikbaarheid van sloten in het ALSANIT-magazijn, waardoor de tijd die nodig is om het project te voltooien aanzienlijk wordt verkort. Voor projecten met munt- of combinatiesloten met meer dan 200 kluisjes kunt u contact met ons opnemen om de beschikbaarheid te bevestigen. Voor elektronische sloten kunt u contact met ons opnemen over de beschikbaarheid voor projecten vanaf 500 dozen.