Inbouw van HPL

HPL compact laminaat zijn panelen met harde, duurzame en tegelijkertijd esthetische oppervlakken. Het materiaal is waterdicht en wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen stoten, schuren en krassen, evenals door hardheid en antistatische eigenschappen. Producten gemaakt van HPL zijn gemakkelijk schoon te maken, zodat u hygiënische omstandigheden kunt handhaven in openbare sanitaire voorzieningen.

Douchecabines - fabrikant ALSANIT

De douchecabines in ons assortiment zijn gemaakt van materialen die zorgen voor een maximale duurzaamheid van sanitaire constructies. De Douchecabine bestaat onder andere uit elementen gemaakt van HPL-panelen en aluminium profielen en onderdelen.

De lijnen van Douchecabines omvatten eenvoudige "I" -vormige douchewanden, d.w.z. lichtgewicht HPL-wanden die de douches van elkaar scheiden, evenals uitgebreidere "L" of "T" -vormige douchecabines met de mogelijkheid om de natte en droge zones te scheiden. Voor de meest veeleisende klanten bieden we douches aan die zijn uitgerust met een deur en een slot. De HPL-douchecabines die wij aanbieden worden zowel toegepast in sport- en openbare voorzieningen als in sanitaire ruimtes op werkplekken.

Duurzame, esthetische en functionele HPL-douchecabines

Een van de voordelen van de HPL-systeemcabines die we produceren, is duurzaamheid. Als u voor de samenwerking met ALSANIT kiest, investeert u jarenlang in een oplossing. Dit is een aanbieding voor de klant die beproefde sanitair cabines van HPL in hoge kwaliteit en voor een nog betere prijs willen bestellen. ALSANIT-oplossingen op het gebied van douchecabines maken het mogelijk om ruimtelijke plaatsen te creëren waar een hoge esthetiek wordt gecombineerd met uitstekende functionele parameters.

Vanwege hun eigenschappen zijn HPL-panelen ook perfect geschikt voor wastafelbladen. We maken HPL-werkbladen op maat en kunnen ze voorzien van gaten voor wastafels na ontvangst van de juiste sjablonen van klanten.

Wastafelbladen en andere HPL inbouwen

Het voordeel van het gebruik van HPL-systemen is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudige constructie en het minimaliseren van plaatsen waar moeilijk te verwijderen afzettingen zich kunnen ophopen. Een ander voordeel van de sanitaire cabine van HPL die ALSANIT aanbiedt, is de mogelijkheid om de kleur van de panelen te kiezen uit een brede waaier aan kleuren. Onze HPL-producten maken het mogelijk om een ​​hygiënische, veilige, functionele en esthetische sanitaire ruimte te creëren in openbare utiliteitsgebouwen.

Bij interesse in het aanbod nodigen wij u uit om kennis te maken met de afzonderlijke producten en bij vragen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.

0

Dat is hoeveel projecten
we elk jaar afhandelen

0

Maandelijks produceren wij zoveel deuren

0

Onze producten hebben zoveel landen bereikt

0

Dat is hoeveel mensen het ALSANIT-team heeft

Lichte HPL "I" systeemwanden

Lichte HPL-wanden zijn eenvoudige douchewanden. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

"T" of "F" partities

L-vormige of T-vormige HPL-douchewanden maken het mogelijk om een ​​natte/ droge zone te scheiden. Zo maken ze de scheiding mogelijk van een vestibule met een garderobe.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Ściany systemowe

TECHNOWALL to systemowe okładziny ścienne zaprojektowane z myślą o szybkim dostępie do instalacji znajdujących się za nimi. Przeznaczony do pomieszczeń suchych jak i mokrych.

Systeem Beschikbaar In

LPW HPL
18 mm 10/12mm

DEUR DOUCHES

Cabines met douchedeuren zijn zorgvuldig doordacht en goed ontworpen. De onderste deur zorgt voor uitstekende ventilatie en aan de rail kun je kleding of een handdoek ophangen.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.