OVER ALSANIT

ALSANIT, we creëren ruimte

Wij vervaardigen en implementeren indeling voor faciliteiten. Wij zijn gespecialiseerd in sanitaire ruimtes. Voortdurende ontwikkeling maakt deel uit van onze bedrijfsstrategie en de richting ervan wordt bepaald door de eisen van onze klanten. We stemmen de ontwikkelde systemen af ​​op de wensen van gebruikers. We onderzoeken, testen, controleren. Ons bedrijf is een team van inventieve en ruimdenkende mensen voor wie werken een hobby is. We creëren ruimte voor effectieve samenwerking met klanten.

Onze waarden:

  • competenties - we voorzien u van de kennis en ervaring die is opgedaan tijdens de uitvoering van verschillende opdrachten, we weten hoe we onze klanten kunnen helpen.
  • creatief denken - komt voornamelijk tot uiting in een individuele benadering van elke cliënt. Ons doel is om elke vraag op de best mogelijke manier te beantwoorden. Creatief denken is ook de basis voor het creëren van nieuwe series producten en accessoires.
  • bestelling - hoge servicenormen, evenals de perfecte organisatie van het productieproces bij ALSANIT is een norm die nodig is om te overleven op de markt die een tijdige en efficiënte uitvoering van de bestellingen vereist.
  • samenwerking - we richten ons op samenwerking, zowel intern, tussen medewerkers als extern, met leveranciers en klanten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ondersteuning krijgen vanaf het eerste contact tot en met de installatie van het eindproduct. We waarderen vaste klanten door hen deelname aan partnerprogramma's aan te bieden.
  • betrouwbaarheid - begrepen als punctualiteit, hoge kwaliteit van geleverde producten en zeer goede relaties met klanten is een bijzonder belangrijke waarde voor ons, die we weten te bereiken dankzij orde en samenwerking. Betrouwbaarheid garandeert klanttevredenheid met zowel producten als diensten.

ALSANIT EEN STERK EUROPEES MERK

ALSANIT MISSIE

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten duurzaam, modern, ergonomisch en een hoge esthetische waarde hebben. We zoeken naar oplossingen die voldoen aan de wensen van gebruikers uit verschillende branches en markten.

Onze missie is om producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor het uitrusten van sanitaire ruimtes en vestiaires, in het bijzonder sanitaire cabines en kleding lockers

 

 

ALSANIT VISIE

We streven ernaar om het merk ALSANIT niet alleen herkenbaar te maken, maar ook synoniem te maken met hoogwaardige producten. We willen trends zetten en meewerken aan het creëren van ruimte voor nieuwgebouwde faciliteiten over de hele wereld.

We willen een bedrijf zijn waarvan de producten met vertrouwen worden aanbevolen en gebruikt in interieurontwerp over de hele wereld.

 

Gecertificeerde leveranciers

FSC-certificaat

FSC - de Forest Steward hip Council is een non-profitorganisatie die tot doel heeft ervoor te zorgen dat de hele toeleveringsketen met betrekking tot de houtindustrie hoge normen garandeert op het gebied van milieubescherming, ethiek, gelijke behandeling van werknemers en verantwoord gebruik van bosbronnen.

Dankzij dergelijke bottom-up initiatieven worden bossen beschermd en kan de houtindustrie, die veel mensen associëren met een sterk negatieve impact op het milieu en soms zelfs een roofeconomie, worden omgezet in een goede werking op een manier die het voortbestaan ​​van bosbronnen en unieke ecosystemen garandeert. De kracht van FSC is om alleen certificering te behalen als alle entiteiten in de toeleveringsketen deze ook hebben en zich houden aan de hoogste milieunormen.

FSC mini

Producten op houtbasis worden door ALSANIT alleen aangekocht bij FSC-gecertificeerde leveranciers.

FSC

PEFC-certificaat

Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes - kortweg PEFC - is een organisatie die tot doel heeft duurzaam bosbeheer te bevorderen. PEFC is een non-profitorganisatie waarvan de oplossingen worden gebruikt in meer dan 39 landen en hun certificeringssystemen. De kracht van PEFC zijn onafhankelijke experts die overheidsorganisaties adviseren over het beheer van bossen en houtproductie. Het doel van PEFC is om een ​​systeem voor bosbeheer te creëren dat het voortbestaan ​​van bosgebieden voor toekomstige generaties garandeert.

 

PEFC MINI

Leveranciers van GEMELAMINEERD SPAANPLAAT - en HPL-panelen met producten die door ALSANIT worden gebruikt, zijn PEFC-gecertificeerd.

PEFC

Ze bevelen ons aan

GROENE HOEK SKANSKA

"We hebben de beslissing genomen om de aannemer te selecteren op basis van een gunstige offerte. De producten zijn op tijd en correct gemaakt en geïnstalleerd."

Works Manager SKANSKA

Winkelcentrum ALEJA

"Op basis van de ervaring die is opgedaan met samenwerking, kunnen we het bedrijf aanbevelen aan andere aannemers en investeerders die soortgelijke projecten uitvoeren"

Technisch directeur van de Zuidelijke STRABAG

VOLKSWAGEN FABRIEK

"De toevertrouwde werken werden, ondanks de hoge tijdsdruk, tijdig en correct afgerond. ALSANIT is een partner die het waard is om voor samenwerking aan te bevelen."

Voorzitter van de directie van BPBP BPBP

FALCON ARENA

"Het ALSANIT-bedrijf is een betrouwbare, beschikbare partner met uitgebreide ervaring in de bouwsector, beschikt over gekwalificeerd personeel en beschikt over technisch en menselijk potentieel om de toevertrouwde taken uit te voeren. Alle werken werden efficiënt en met grote zorg uitgevoerd."

CEO nSoft

Onderzoek en ontwikkeling

WIJ ONTWIKKELEN MET ONZE KLANTEN

We zijn al meer dan een decennium actief in de sector van de ontwikkeling van sanitair. Door verschillende opdrachten voor onze klanten uit te voeren, hebben we ontdekt hoe belangrijk het is om voortdurend technologie te ontwikkelen. In het belang van de hoogste kwaliteit van geïmplementeerde systemen richten wij ons op onze eigen oplossingen:

- wij produceren een uitgebreide lijn cabinehang en sluitwerk,

- door ons ontworpen aluminium profielen worden geperst uit matrijzen die we bezitten.

Als eerste bedrijf in Europa zijn we begonnen met de productie van cabines gemaakt van gelamineerde panelen met een dikte van 18 mm. Door het gebruik van een innovatieve aanpak en het omlijsten van elke rand met een speciaal profiel, hebben we een product kunnen creëren dat ongelooflijk duurzaam is en tegen een zeer gunstige prijs.

Dankzij ons eigen magazijn hebben we het rijkste aanbod aan materialen en afwerkingen op de markt. We ontwikkelen en verbeteren producten. Volgens de laatste trends verbeteren we de uitstraling van details zodat de producten een esthetische aanvulling vormen en een perfecte afwerking van elk interieur mogelijk maken.

 

ONDERZOEK IS DE BASIS VAN INNOVATIE

Rekening houdend met het ontwerp, vergeten we niet te zorgen voor voldoende duurzaamheid.

Wij voeren doorlopend onze eigen kwaliteits- en sterktetesten uit op onder meer: ​​scharnieren, sloten en pootjes. De scharnieren moeten de 200.000 open/ gesloten cyclustest doorstaan ​​voordat ze mogen worden gebruikt. Dit aantal sluitingen komt overeen met minimaal 5 jaar probleemloos gebruik.

Dankzij deze aanpak is de garantie op onze producten een echte verklaring. Intern onderzoek en kwaliteitscontrole is en blijft de norm in ons bedrijf.

OCTROOIEN EN CERTIFICATEN

We hebben een Europese technische beoordeling voor onze producten en een CE-certificaat uitgegeven door het Building Research Instituut en de nodige goedkeuringen.

Veel oplossingen, waaronder het SAFE FINGERS-systeem, een set profielen voor de productie van lockers hang en sluitwerk, we hebben patenten of gebruiksmodellen.

Film over ons

Film over ons

BEKIJK DE FILM EN ZIE AL ONZE VOORDELEN

WIJ GELOVEN IN TECHNOLOGIE

WIJ ONTWIKKELEN - WIJ INVESTEREN

We investeren constant in de ontwikkeling van onze technologie en machines. We focussen ons op de beste leveranciers, daarom hebben we alle plaatbewerkingsmachines bij FELDER ingekocht. Een modern machinepark geeft ALSANIT een hoog rendement en laat toe om aan de hoogste eisen te voldoen.

We hebben momenteel:
- drie bewerkingscentra voor HPL- en GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -panelen,
- twee automatische paneelzagen en een verticale zaag,
- een kraan voor onbeschadigd laden, het lossen van panelen van pallets,
- twee automatische bandmachines,
- twee draaibanken en een CNC-freesmachine voor de productie van metalen hang en sluitwerk.

Door middel van een modern machinepark zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit van onze producten te leveren. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat ALSANIT-producten zo goed mogelijk beantwoorden aan de marktbehoeften en de eisen van eindgebruikers.

WIJ OPTIMALISEREN PROCESSEN

Wat ons onderscheidt zijn de korte levertijden. We hebben ze verkregen door uitgevoerde activiteiten te monitoren en onnodige activiteiten te elimineren. Waar mogelijk werden handmatige processen vervangen door automatische machinebediening.

Daarnaast beschikken wij als een van de weinige bedrijven in de branche over een uitgebreid magazijn met middelen zoals: HPL-panelen, GEMELAMINEERD SPAANPLAAT panelen en aluminium profielen. Omdat we altijd over de nodige middelen beschikken, kunnen we de bestelling op tijd afronden om perfect in het schema van de investering te passen, opererend in het JUST IN TIME-systeem.

Onze inzet en professionaliteit zijn ook belangrijk, gewaardeerd door architecten of de klant die op zoek zijn naar een partner om individuele oplossingen te implementeren.

DE TOEKOMST IS NU

In de 21ste eeuw is het niet voldoende om over moderne machines en ervaren medewerkers te beschikken om concurrentievoordeel te behalen, hun onderlinge verbondenheid en samenwerking staan ​​centraal. Een uniek kenmerk van ALSANIT is het gebruik van netwerkgerichte oplossingen. Dit betekent dat eenmaal verwerkte informatie op veel andere posities wordt gebruikt, waardoor we tijd besparen en fouten voorkomen.

Al onze machines en stations zijn aangesloten op een computerinformatiestroomsysteem waarvan de kern een programma is voor het maken van productiedocumentatie.

Ook zijn we bezig om onze klanten op dit systeem aan te sluiten zodat de servicetijd en tevredenheid met de samenwerking een nog hoger niveau bereiken.