Garderobekasten - volledig aanbod

Welk materiaal is het beste voor veiligheidskasten? Kunnen ruime garderobekasten worden gemonteerd in een kleine ruimte? In welke...

Zie meer

Lockerkasten en depositiekasten

Ons online winkelaanbod omvat praktische kluisjes en deponeringssystemen. Ze worden vaak gebruikt als selfservice-depositopunten of voor...

Zie meer

Schoolkasten

Veel bedrijven bieden schoolkluisjes aan, prijzend hun producten, maar hoe weet je welke criteria je moet gebruiken bij het kiezen en...

Zie meer

Arbo-werknemerskasten

De ARBO metalen locker van ALSANIT voldoet aan alle eisen die aan sociale meubels worden gesteld - het heeft een ergonomische constructie,...

Zie meer

Kasten voor sport- en fitnesskleedkamers

ALSANIT produceert lockers voor sportkleedkamers, fitnessclubs en sportscholen. Bij het ontwerpen van lockers richten we ons vooral op de...

Zie meer

Zwembadkasten

Zwembadkasten zijn bedoeld voor specifieke kleedkamers, waar er hoge vochtigheid heerst en veel elementen voortdurend in contact staan met...

Zie meer

Sanitaire cabinebeslag

Nodigen wij u uit om kennis te maken met ons brede aanbod van stevig beslag voor toilettenblokken. Dit is een compleet oplossing die...

Zie meer

Toaletcabines

Kant-en-klare sets voor zelfmontage.

Zie meer

Metalen kledingkasten

Kledingkasten moeten een aankoop voor vele jaren zijn, daarom moeten ze de juiste duurzaamheid, functionaliteit en ook elegantie hebben. De kasten aangeboden door de fabrikant ALSANIT zijn producten die aan al deze criteria voldoen. We hebben het grootste aanbod van materialen voor kleedkamer- en opbergkasten en bovendien kunnen we ze naar wens configureren en aanpassen aan de behoeften van investeerders. De door ons aangeboden kledingkasten zijn verkrijgbaar met verschillende soorten banken of op poten, kunnen worden uitgerust met elk type slot, en zelfs bekleed met speciaal voor de klant ontworpen graphics.

De door ons aangeboden kasten worden geleverd als gemonteerde meubels die klaar zijn voor gebruik, die alleen moeten worden opgezet, waterpas gezet en uitgerust met sloten.

Kledingkasten - ALSANIT winkel

Kledingkasten moeten duurzaam en goed beveiligd zijn om persoonlijke spullen van gebruikers van sportfaciliteiten of werknemers te beschermen. Deze meubels zijn ideaal voor kleedkamers en sanitaire ruimtes. Met deze ruimtes in gedachten ontwerpen we bij ALSANIT kasten die voldoen aan de voorschriften en de behoeften van gebruikers.

In onze online winkel gepresenteerde metalen kledingkasten, van HPL of LPW, zijn een uitstekende oplossing voor elke investeerder. Afhankelijk van het model, worden de afzonderlijke kasten gekenmerkt door weerstand tegen mechanische beschadigingen en krassen, een breed scala aan kleuren en van buiten onzichtbare scharnieren geproduceerd door ALSANIT. Verschillende afmetingen, materialen, kleuren, uitrusting of sloten - samen met ons kunt u precies de kledingkasten bestellen die u nodig hebt om uw investering te realiseren. Er is ook de mogelijkheid om de buitenkant van de kast te bekleden of te nummeren.

De prijs van een ARBO werknemerskast hangt af van het gekozen materiaal, de uitrusting van het interieur, het slot, de grootte en andere details die in het project zijn opgenomen.

Kledingkasten voor sanitaire ruimtes en kleedkamers van ALSANIT

Een individuele benadering van de klant zorgt ervoor dat we ons volledig kunnen wijden aan een bepaalde opdracht en deze op het hoogste niveau uitvoeren. De mogelijkheid om individuele elementen te personaliseren betekent dat de kleedkamer een uniek karakter zal hebben.

Dankzij jarenlange aanwezigheid op de markt kennen we de geldende trends en wettelijke vereisten zeer goed, daarom bieden we onze klanten de beste oplossingen voor een bepaalde ruimte. We adviseren bij het kiezen van componenten, het juiste systeem (Taurus, Combo, Luxa, Junior), het interieur van de kast en de benodigde elementen daarin, en ook de algemene opstelling in een bepaalde ruimte. Neem contact met ons op, samen kiezen we de beste kledingkasten voor de werkplek of de sportkleedkamer.

ALSANIT - fabrikant van kledingkasten met het grootste aanbod aan materialen

Kasten van HPL zijn een product dat oorspronkelijk voornamelijk werd gebruikt als zwembadmeubilair, maar al snel ook werd aangenomen voor andere locaties. Vanwege hun uitzonderlijke duurzaamheid, waterbestendigheid, maar ook esthetiek, zijn HPL kledingkasten perfect geschikt voor werkplaatsen, gezondheidszorgfaciliteiten en sportfaciliteiten.

Voor het inrichten van ruimtes waar geen hoge luchtvochtigheid heerst, en wanneer het belangrijk is om economische maar effectieve oplossingen te gebruiken, bieden we kasten gemaakt van gelamineerde spaanplaten - LPW. LPW platen zijn beschikbaar in een groot aantal decors inclusief HIGH GLOSS. Zo'n oplossing maakt het mogelijk om zeer interessante ontwerpen te maken tegen een lage prijs, wat vooral belangrijk is bij het openen van nieuwe faciliteiten. Kasten gemaakt van spaanplaat zijn zeer geschikt voor sportscholen, fitnessclubs en andere kleedkamers van sportfaciliteiten.

Samengevat, de kleedkamer voor werknemers kan worden uitgerust met BHP kasten van:

  • HPL platen,
  • LPW platen,
  • gegalvaniseerd stalen platen,
  • hybride componenten, oftewel een combinatie van de bovenstaande materialen.

Moderne en duurzame kledingkasten voor kleedkamers

Het gebruik van een bepaald materiaal hangt af van de vereisten van de ruimte, de klant en de economische voorwaarden. Wat belangrijk is, ongeacht het gekozen component, elke kast zal bestand zijn tegen mechanische beschadigingen, ongunstige effecten van vocht, en tegelijkertijd zal het esthetisch worden uitgevoerd. Dankzij dit zullen de kledingkasten een toepassing vinden in kleedkamers van sportfaciliteiten, werkplaatsen, hulpdiensten en medische faciliteiten.

Bij ALSANIT bieden we ook een hybride optie, d.w.z. een combinatie van een metalen kast met een HPL plaat. Bovendien is dit een oplossing die vrij kan worden gemodificeerd, uitgebreid en bijvoorbeeld de fronten kunnen worden gewijzigd in geval van schade of de wens om het ontwerp te veranderen. Elke kledingkast heeft ventilatieopeningen die zorgen voor een goede luchtcirculatie binnenin. De kosten van het uitvoeren van een project zijn afhankelijk van de grootte, het gekozen slot en de uitrusting van het interieur waarmee we de metalen kasten zullen verrijken. De prijs van het meubel wordt dus gegeven nadat alle projectdetails zijn vastgesteld.

Innovatieve oplossingen voor kledingkasten

Innovatie is onze groeimotor. Dankzij investeringen in een moderne technologische lijn bieden we ook unieke en gepatenteerde modulaire kasten, waarvan de lichamen zijn gemaakt van verzinkt staal gecoat met poederlak en de deuren, die een sleutelcomponent van de kasten zijn, kunnen worden gemaakt van HPL platen, LPW platen, glas of metaal.

Onze metalen kledingkasten zijn modulaire meubels die een vrije configuratie van het interieur toestaan, zelfs na levering aan de klant. Dit geeft de mogelijkheid om het interieur van de kast te wijzigen, het materiaal waaruit de deuren zijn gemaakt en hun richting, en zelfs de indeling van de compartimenten te wijzigen. Als fabrikant van deze systemen zijn we blij dat we dankzij deze moderne aanpak niet alleen klanten in staat stellen om kledingkasten economisch aan te passen naarmate het project zich ontwikkelt, maar ook dat we milieuvriendelijke kledingkasten creëren, aangezien we de levenscyclus van het product aanzienlijk verlengen.

Dankzij het gebruik van goedkope en duurzame metalen carrosserieën en de mogelijkheid om verschillende fronten te gebruiken, bereiken we de ideale combinatie van prijs, elegantie en duurzaamheid, waardoor volledige flexibiliteit in het inrichten van kleedkamerruimtes mogelijk is. In deze versie van uitvoering is er de mogelijkheid om een onder het lichaam verborgen bank te gebruiken, wat vooral handig is in situaties waarin de klant beperkte ruimte heeft. Kasten van dit ontwerp kunnen onbeperkt worden gebruikt in kantoren, scholen of hotels.

Ongeacht het gekozen systeem garanderen we volledige projectondersteuning en de hoogste kwaliteit van uitvoering.

ALSANIT - kledingkasten in overeenstemming met de wetgeving

Het is belangrijk te onthouden dat werkgevers verplicht zijn om hun werknemers sociale ARBO werknemerskasten te bieden, wanneer dit vereist is door de aard van het beroep en de behoefte om dagelijkse kleding te veranderen in werkkleding (uniformen, overalls, schorten, etc.). Dergelijke werknemerskasten komen het meest voor bij hulpdiensten en uniformediensten, en in industriële en productiefaciliteiten waar het nodig is om bovenkleding te veranderen. Werkgevers zijn verplicht om een dergelijke ruimte met kasten voor werknemers te bieden, waarin een passend aantal compartimenten is voor het comfortabel plaatsen van werkkleding en -schoenen. Dergelijke kledingkasten zijn essentieel voor mensen die bijzonder vatbaar zijn voor vervuiling, verontreiniging van kleding door irriterende en schadelijke stoffen. De vereiste voor dergelijke kasten in werknemerskleedkamers wordt bepaald ARBO door.

Kledingkasten voor kleedkamers en sociale en sanitaire ruimtes

De kledingkasten gepresenteerd in ons assortiment stellen u in staat om kleedkamers en sociale en sanitaire ruimtes esthetisch en functioneel in te richten. De vervaardiging van kasten van hoogwaardige materialen geeft de constructie soliditeit en duurzaamheid. Dergelijke uitrusting verhoogt de standaard van een bepaalde ruimte en voldoet tegelijkertijd aan de voorwaarden die voortvloeien uit wettelijke voorschriften.

We bieden een breed scala aan werknemers-, sport- en schoolkasten. We zijn er zeker van dat een dergelijk uitgebreid aanbod de beste elementen zal bieden voor het inrichten van sociale en sanitaire kleedkamers. We garanderen samenwerking op het hoogste niveau en professioneel advies in elke fase van de uitvoering. Als gevolg hiervan ontstaan moderne, functionele en veilige ruimtes. We nodigen u uit om nader kennis te maken met het assortiment van de gehele ALSANIT online winkel.

Kledingkasten voor kleedkamers van elke grootte

We bieden onder andere kledingkasten met L-vormige en rechthoekige deuren, waarmee u de vrije ruimte optimaal kunt benutten en maximale ruimte kunt besparen. We kunnen verschillende soorten sloten gebruiken. Dankzij dergelijke oplossingen kunnen zelfs kleine sociale ruimtes professioneel en netjes worden uitgerust.

Geïnteresseerden nodigen we uit om nader kennis te maken met de beschrijving van de afzonderlijke systemen of producten, en bij vragen - om rechtstreeks contact op te nemen met vertegenwoordigers van ons bedrijf.