Banken HI-FI

Sportkledingkluisjes - ALSANIT Banken HI-FI

Banken HI-FI met metalen afscheiding zijn een product dat goed past bij een eilandopstelling

Banken HI-FI zijn een uitstekende aanvulling op de kledingkasten van ALSANIT, omdat ze in elke ruimte passen - van kleedkamers tot sociale ruimtes.

Door het gebruik van een metalen constructie wordt duurzaamheid, eenvoud en gebruiksgemak gegarandeerd. De zitting, gemaakt van HPL-plaat, staat garant voor duurzaamheid en 100% waterbestendigheid. We nodigen u uit om kennis te maken met andere producten die door ons bedrijf worden geproduceerd.

Banken Hi-FI zijn verkrijgbaar in verschillende opties - beschikbaar voor alle modellen. De optie met lage rugleuning biedt een hoge veelzijdigheid van het product met behoud van een unieke uitstraling, terwijl het schoenenrek garant staat voor het volledig benutten van de mogelijkheden van het product. De keuze van de lattenstructuur voor de zittingen in de aangeboden banken is een knipoog naar investeerders die op zoek zijn naar oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften. We nodigen u uit om kennis te maken met andere producten die door ons bedrijf worden geproduceerd.

Kenmerken van de HI-FI-bank:

  • zittingen gemaakt van HPL-plaat
  • metalene frame en afscheiding
  • stabiele constructie
totale hoogte 400/1600mm
lengte 1000mm/1500mm
breedte 400mm/430mm

Voordelen van gebruik

  • minimalistische uitstraling
  • esthetische inrichting van diverse faciliteiten
  • rijk kleurenpalet