Hangende douchewanden, toiletcabines - LIFTKabines Lift zijn een architectonische oplossing voor sanitaire ruimtes waar design en een unieke indeling worden gewaardeerd. Het zijn toiletten met een teruggetrokken poot, waardoor het lijkt alsof ze zweven. De poten van de cabine zijn niet meteen zichtbaar aan de voorkant, wat bijdraagt aan het algehele ontwerp en een gevoel van lichtheid geeft - vandaar de naam van dit soort cabines.

De zwevende cabine-look werkt goed in prestigieuze en elegante gebouwen: kantoren, overheidsgebouwen, winkelcentra. Overal waar elke ruimte een specifiek ontwerp moet hebben, inclusief deze hygiënisch-sanitaire ruimtes. Een consistent concept, elegant uiterlijk, netheid en hygiëne - dit zijn elementen die bijdragen aan een positieve perceptie van dergelijke ruimtes.

Zwevende cabines van Alsanit

Bij Alsanit bieden we een breed scala aan opties voor Lift-toiletten en -douchecabines beschikbaar in het sanitair systeem Solari, Persei of Aquari, die verschillen in afwerking en basismateriaal. Bij Alsanit maken we toiletten met een teruggetrokken poot van HPL-platen, LPW of in sandwichstijl, die momenteel de beste beschikbare opties zijn voor het maken van douchecabines en toiletten in openbare ruimtes. Ze kenmerken zich door een hoge weerstand tegen mechanische schade, krassen, en sommige zijn ook bestand tegen schadelijke effecten van vocht. Ze zijn ook zeer gemakkelijk schoon te maken. Dit zijn voordelen die uiterst belangrijk zijn in hygiënisch-sanitaire ruimtes.

Neem contact op met Alsanit als u de beste zwevende cabines wilt kiezen voor hygiënisch-sanitaire ruimtes in de openbare ruimte.Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Lift

Een systeem ontworpen om de toiletcabines een lichte en subtiele uitstraling te geven. LIFT zijn systeemwanden die de indruk wekken van zwevende sanitaire cabines. Het is een ideale oplossing voor ruimtes met een niet-standaard karakter. De tevredenheid van de klant wordt echter niet alleen beïnvloed door het unieke ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en de mogelijkheid om afbeeldingen op de wanden en deuren te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
   - 10mm 36mm
28mm 12mm 40mm

Het effect van zwevende cabines in Lift-systemen wordt bereikt door het terugtrekken van het been, dat niet zichtbaar is aan de voorkant. Hierdoor wordt een interessante esthetische ingreep en een elegante uitstraling van de cabines bereikt.

Dit ontwerp heeft echter geen invloed op de functionaliteit ervan, aangezien de cabines stabiel zijn en goed aan het oppervlak zijn bevestigd. Aluminium poten ondersteunen het geheel goed, en bovendien is de cabine versterkt met handgrepen die aan de scheidingswand en aan de muur worden geschroefd, waardoor het geheel stabiel is.

Hoogwaardige componenten

De duurzaamheid van de Lift-cabine met teruggetrokken poot die door Alsanit wordt aangeboden, wordt ook gegarandeerd door het materiaal waarvan deze is gemaakt. Bij Alsanit bieden we drie hoofdtypen aan:

  • HPL-plaat
  • LPW-plaat
  • Sandwichplaat

 

Alsanit - Ontwerp van hygiënisch-sanitaire cabines

Bij Alsanit houden we al in de ontwerpfase rekening met de parameters van de ruimte waarin de cabines moeten komen, en passen we hun aantal en grootte aan aan de wettelijke eisen. In de voorschriften zijn gedetailleerde informatie te vinden over de parameters die hygiënisch-sanitaire ruimtes en de daarin geplaatste cabines moeten hebben. Het is belangrijk om te onthouden dat cabines voor mensen met een handicap groter moeten zijn om manoeuvreerruimte te bieden voor rolstoelgebruikers.

Alsanit adviseert bij de beste keuze van Lift-cabinesystemen. We passen ze qua grootte en uiterlijk aan aan het ontwerp van de betreffende ruimte.