LIFT - Het effect van hangende cabines

De LIFT-optie in sanitair cabines houdt in dat de systemen poten en verstevigingsprofielen hebben die in de cabine zijn verzonken. Het effect van LIFT-cabines die in de lucht hangen, geeft de producten een uniek en zeer prestigieus karakter.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Lift

Een systeem ontworpen om de toiletcabines een lichte en subtiele uitstraling te geven. LIFT zijn systeemwanden die de indruk wekken van zwevende sanitaire cabines. Het is een ideale oplossing voor ruimtes met een niet-standaard karakter. De tevredenheid van de klant wordt echter niet alleen beïnvloed door het unieke ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en de mogelijkheid om afbeeldingen op de wanden en deuren te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
   - 10mm 36mm
28mm 12mm 40mm

Het effect van hangende cabines bij liftsystemen wordt bereikt door de poot naar achteren te bewegen, wat vanaf de voorkant niet zichtbaar is. Hierdoor worden een interessante esthetische behandeling en een elegante uitstraling van de cabines bereikt.

Dit ontwerp heeft echter op geen enkele manier invloed op de functionaliteit, omdat de cabines stabiel zijn en goed aan de ondergrond zijn bevestigd. Aluminium poten ondersteunen het geheel goed, en de cabine is extra verstevigd met handgrepen die aan de scheidingswand en de muur worden geschroefd, waardoor het geheel stabiel staat.

Componenten van hoge kwaliteit

De duurzaamheid van de liftcabine met ingetrokken poot van Alsanit wordt ook verzekerd door het materiaal waaruit deze is gemaakt. Bij Alsanit bieden we drie hoofdtypen aan:

  • HPL-plaat
  • LPW-schijf
  • sandwichbord

Ze zijn duurzaam, bestand tegen mechanische schade, krassen en schoonmaakmiddelen. Ze verwijderen gemakkelijk al het vuil dat geen sporen nalaat. Tegelijkertijd zijn hefhangcabines licht en zeer eenvoudig te monteren. De gebruikte scharnieren en handgrepen zijn gemaakt van hoogwaardige en roestvrijstalen componenten, waardoor douchecabines en WC Lift zijn al jaren een keuze.

Alsanit - ontwerp van hygiënische en sanitaire cabines

Bij Alsanit houden we al in de ontwerpfase rekening met de parameters van de ruimte waarin de hutten moeten worden geplaatst en passen we hun aantal en grootte aan aan de wettelijke vereisten. De voorschriften bevatten gedetailleerde informatie over de parameters die hygiënische en sanitaire ruimtes en de hutten die ze bevatten moeten hebben. Houd er rekening mee dat gehandicaptenhutten groter moeten zijn om manoeuvreerruimte voor rolstoelgebruikers te bieden.

Alsanit adviseert u over de beste selectie liftcabinesystemen. We passen ze qua formaat en uitstraling aan het ontwerp van een bepaalde ruimte aan.Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.