OVER ALSANIT

ALSANIT, we creëren ruimte

Wij vervaardigen en implementeren indeling voor faciliteiten. Wij zijn gespecialiseerd in sanitaire ruimtes. Voortdurende ontwikkeling maakt deel uit van onze bedrijfsstrategie en de richting ervan wordt bepaald door de eisen van onze klanten. We stemmen de ontwikkelde systemen af ​​op de wensen van gebruikers. We onderzoeken, testen, controleren. Ons bedrijf is een team van inventieve en ruimdenkende mensen voor wie werken een hobby is. We creëren ruimte voor effectieve samenwerking met klanten.

Onze waarden:

  • competenties - we voorzien u van de kennis en ervaring die is opgedaan tijdens de uitvoering van verschillende opdrachten, we weten hoe we onze klanten kunnen helpen.
  • creatief denken - komt voornamelijk tot uiting in een individuele benadering van elke cliënt. Ons doel is om elke vraag op de best mogelijke manier te beantwoorden. Creatief denken is ook de basis voor het creëren van nieuwe series producten en accessoires.
  • bestelling - hoge servicenormen, evenals de perfecte organisatie van het productieproces bij ALSANIT is een norm die nodig is om te overleven op de markt die een tijdige en efficiënte uitvoering van de bestellingen vereist.
  • samenwerking - we richten ons op samenwerking, zowel intern, tussen medewerkers als extern, met leveranciers en klanten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ondersteuning krijgen vanaf het eerste contact tot en met de installatie van het eindproduct. We waarderen vaste klanten door hen deelname aan partnerprogramma's aan te bieden.
  • betrouwbaarheid - begrepen als punctualiteit, hoge kwaliteit van geleverde producten en zeer goede relaties met klanten is een bijzonder belangrijke waarde voor ons, die we weten te bereiken dankzij orde en samenwerking. Betrouwbaarheid garandeert klanttevredenheid met zowel producten als diensten.

Ze bevelen ons aan

GROENE HOEK SKANSKA

"We hebben de beslissing genomen om de aannemer te selecteren op basis van een gunstige offerte. De producten zijn op tijd en correct gemaakt en geïnstalleerd."

Works Manager SKANSKA

Winkelcentrum ALEJA

"Op basis van de ervaring die is opgedaan met samenwerking, kunnen we het bedrijf aanbevelen aan andere aannemers en investeerders die soortgelijke projecten uitvoeren"

Technisch directeur van de Zuidelijke STRABAG

VOLKSWAGEN FABRIEK

"De toevertrouwde werken werden, ondanks de hoge tijdsdruk, tijdig en correct afgerond. ALSANIT is een partner die het waard is om voor samenwerking aan te bevelen."

Voorzitter van de directie van BPBP BPBP

FALCON ARENA

"Het ALSANIT-bedrijf is een betrouwbare, beschikbare partner met uitgebreide ervaring in de bouwsector, beschikt over gekwalificeerd personeel en beschikt over technisch en menselijk potentieel om de toevertrouwde taken uit te voeren. Alle werken werden efficiënt en met grote zorg uitgevoerd."

CEO nSoft

Onderzoek en ontwikkeling

WIJ ONTWIKKELEN MET ONZE KLANTEN

We zijn al meer dan een decennium actief in de sector van de ontwikkeling van sanitair. Door verschillende opdrachten voor onze klanten uit te voeren, hebben we ontdekt hoe belangrijk het is om voortdurend technologie te ontwikkelen. In het belang van de hoogste kwaliteit van geïmplementeerde systemen richten wij ons op onze eigen oplossingen:

- wij produceren een uitgebreide lijn cabinehang en sluitwerk,

- door ons ontworpen aluminium profielen worden geperst uit matrijzen die we bezitten.

Als eerste bedrijf in Europa zijn we begonnen met de productie van cabines gemaakt van gelamineerde panelen met een dikte van 18 mm. Door het gebruik van een innovatieve aanpak en het omlijsten van elke rand met een speciaal profiel, hebben we een product kunnen creëren dat ongelooflijk duurzaam is en tegen een zeer gunstige prijs.

Dankzij ons eigen magazijn hebben we het rijkste aanbod aan materialen en afwerkingen op de markt. We ontwikkelen en verbeteren producten. Volgens de laatste trends verbeteren we de uitstraling van details zodat de producten een esthetische aanvulling vormen en een perfecte afwerking van elk interieur mogelijk maken.

 

ONDERZOEK IS DE BASIS VAN INNOVATIE

Rekening houdend met het ontwerp, vergeten we niet te zorgen voor voldoende duurzaamheid.

Wij voeren doorlopend onze eigen kwaliteits- en sterktetesten uit op onder meer: ​​scharnieren, sloten en pootjes. De scharnieren moeten de 200.000 open/ gesloten cyclustest doorstaan ​​voordat ze mogen worden gebruikt. Dit aantal sluitingen komt overeen met minimaal 5 jaar probleemloos gebruik.

Dankzij deze aanpak is de garantie op onze producten een echte verklaring. Intern onderzoek en kwaliteitscontrole is en blijft de norm in ons bedrijf.

OCTROOIEN EN CERTIFICATEN

We hebben een Europese technische beoordeling voor onze producten en een CE-certificaat uitgegeven door het Building Research Instituut en de nodige goedkeuringen.

Veel oplossingen, waaronder het SAFE FINGERS-systeem, een set profielen voor de productie van lockers hang en sluitwerk, we hebben patenten of gebruiksmodellen.

Film over ons

Film over ons

BEKIJK DE FILM EN ZIE AL ONZE VOORDELEN