Veel gestelde vragen FAQ

Cabine vragen

Wat bepaalt de prijs van toiletcabines?

Antwoord: De prijs van cabines is afhankelijk van het geselecteerde materiaal, het hang en sluitwerksysteem en de afmetingen van het cabines. Na ontvangst van de tekeningdocumentatie met daarin de lay-out en ontworpen afmetingen van de systeemwanden en met vermelding van het systeem en het type plaatmateriaal, maakt de verkoopafdeling gedetailleerde offertes op.

Kunt u de prijs van een toiletcabine per m2 specificeren?

Antwoord: Nee, omdat de prijs per m2 erg onnauwkeurig is en kan werken voor zowel prijsoverwaardering als onderwaardering. Na het verkrijgen van een ontwerp met gedimensioneerde cabines, worden nauwkeurige prijs gemaakt, meestal de volgende dag.

Welk materiaal te kiezen voor cabines?

Antwoord: afhankelijk van de ruimte omstandigheden. Voor "droge" ruimtes raden we GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -panelen aan. Voor ruimtes met een verhoogde luchtvochtigheid raden we HPL-cabines aan.

Is de prijs inclusief bezorging?

Antwoord: De bezorgkosten worden altijd apart vermeld van de prijs van de producten. We bieden de mogelijkheid om het transport zelf door de klant te laten organiseren.

Is de prijs inclusief montage?

Antwoord: De montagekosten worden altijd los van de prijs van de producten vermeld. We staan ​​de mogelijkheid van zelfassemblage toe.

Verstrekt u montage-instructies?

Antwoord: Ja, montage-instructies worden bij de producten geleverd. Ze kunnen ook online worden gedownload van de ALSANIT-website.

Zijn de cabines per direct beschikbaar?

Antwoord: Wij vervaardigen sanitair cabines op maat, wat wachten op productie vereist.

Wat is de wachttijd voor productie?

Antwoord: De standaard wachttijd voor de productie van cabines is 21 dagen, hoewel het seizoen, vooral in juli en augustus, langer kan zijn.

Zijn de afmetingen uit de documentatie voldoende voor productie?

Antwoord: Voor de productie van cabines zijn de afmetingen van de ruimtes vereist, d.w.z. de exacte afmetingen genomen vanaf de plaats voor montage nadat de afwerking van de wanden is geplaatst.

Beschik je over de nodige goedkeuringen?

Antwoord: ALSANIT is een van de weinige bedrijven die het CE-certificaat heeft, waardoor de verkoop van cabines in de hele EU mogelijk is. Alle nodige goedkeuringen en certificaten zijn beschikbaar om te downloaden op de ALSANIT-website.

Hoe te bestellen?

Antwoord: De Koper aanvaardt het aanbod alleen door een schriftelijke bestelling te plaatsen. Een e-mail wordt ook als schriftelijke vorm geaccepteerd. Elke keer stuurt ALSANIT een schriftelijke bevestiging terug dat de bestelling werd aanvaard voor uitvoering.

Hoe wordt de levering gedaan?

Antwoord: De levering van het onderwerp van het contract is gebaseerd op de formule Incoterms 2010 - EXW (Ex Works). Toch werken we alleen van deur tot deur - geen herladen.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Vragen over lockers

Wat bepaalt de prijs van de lockers?

Antwoord: De prijs van de kast is afhankelijk van het gekozen materiaal, uitrusting en afmetingen, maar door ons aanbod is een ruime keuze in elke prijsklasse mogelijk.

Is de prijs inclusief een slot voor kledinglockers?

Antwoord: Meestal worden de aangeboden sloten als afzonderlijke items vermeld, omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen.

Is de prijs inclusief kledingkastuitrusting?

Antwoord: Het aanbod omvat de uitrustingen tot in detail, maar de standaard bevat basiselementen. Vanwege het grote aantal extra opties, kiest de klant hoe hij het interieur van de kledingkast het beste aan zijn behoeften kan aanpassen.

Welk materiaal om voor kledinglockers te lockers?

Antwoord: Als de lockers een hoge weerstand tegen beschadiging moeten hebben of gebruikt zullen worden in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid, raden we HPL-lockers aan. Voor lockers die in droge ruimtes worden gebruikt, zijn GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -lockersperfect. Voor klanten die grote projecten uitvoeren of in de toekomst verwachten dat het handig zal zijn om lockers aan te passen, raden we modulaire lockers met metalen body aan.

Is de prijs inclusief bezorging?

Antwoord: De bezorgkosten worden altijd apart vermeld van de prijs van de producten. We bieden de mogelijkheid om het transport zelf door de klant te organiseren.

Is de prijs inclusief montage?

Antwoord: De lockers worden geleverd met losse bankjes sokkels on pootjes en het is de verantwoordelijkheid van de klant om ze op de plaats van gebruik te monteren, waterpas te stellen en de sloten te monteren. De kosten voor het monteren en plaatsen door ALSANIT worden altijd apart vermeld van de prijs van de producten. We staan ​​de mogelijkheid van zelfinstallatie toe.

Zijn de lockers per direct beschikbaar?

Antwoord: Lockers met metalen behuizing kunnen, afhankelijk van de uitrusting, onmiddellijk beschikbaar zijn, maar het is altijd noodzakelijk om de verkoper te raadplegen. HPL- en GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -lockers worden vervaardigd volgens individuele richtlijnen.

Wat is de wachttijd voor bezorging?

Antwoord: Standaard levertijd is 5-6 weken. De voltooiingsdatum van de order is afhankelijk van de grootte van het project, de kastuitrusting en of er niet-standaard vereisten zijn en de exacte voltooiingsdatum van het project wordt altijd vermeld in de offerte.

Zijn de afmetingen uit de documentatie voldoende voor productie?

Antwoord: Afhankelijk van de specificatie en indeling van de ruimte kunnen de afmetingen uit de documentatie voldoende zijn, echter als de lockers bijvoorbeeld in een nis staan, dan zijn de afmetingen van de ruimtes nodig voor productie - dus nadat de bovenste af werking laag is aangebracht.

Beschik je over de nodige goedkeuringen?

Antwoord: Alle nodige goedkeuringen en certificaten zijn beschikbaar om te downloaden op de ALSANIT-website.

Hoe te bestellen?

Antwoord: De Koper aanvaardt het aanbod alleen door een schriftelijke bestelling te plaatsen. Een e-mail wordt ook als schriftelijke vorm geaccepteerd. Elke keer stuurt ALSANIT een schriftelijke bevestiging terug dat de bestelling werd aanvaard voor uitvoering.

Hoe wordt de levering gedaan?

ANTWOORD: De levering van het onderwerp van het contract is gebaseerd op de formule Incoterms 2010 - EXW (Ex Works). Toch werken we alleen van deur tot deur - geen herladen.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

nuttige informatie op één plek