Hoogwaardige sportkleedkamers

Wij rusten voorzieningen uit zoals, sportfaciliteiten en werkplekken uit met kleedruimtes. Onze overgangskleedruimtes zijn vooral geschikt voor zwembaden De betrouwbaarheid van de toegepaste oplossingen is onze prioriteit om faciliteiten uit te rusten met zo'n grote gebruikerscapaciteit.

Kleedkamers

Handige oplossingen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL
18mm 10mm
28mm 12mm

Overgangskleedkamers

Functionaliteit en ergonomie.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Bij Alsanit bieden we de installatie aan van twee soorten sportkleedkamers: aan de muur gemonteerde en transitionele kleedkamers. De eerste zal beter werken in sportscholen, clubs, sportcentra en werkplekken. Overgangskleedkamers worden echter het vaakst aangetroffen in zwembaden, badhuizen en SPA-salons.

Alsanit - aan de muur gemonteerde en overgangskleedkamers

Bij Alsanit passen we elk element van de hygiënische en sanitaire infrastructuur aan de plaats aan waar het zich uiteindelijk zal bevinden. Om deze reden zullen kleedkamers op werkplekken anders zijn dan die in zwembaden of waterparken.

  • Wandkleedkamers - dit is één rij hutten die tegen de muur zijn gemonteerd en op aluminium poten zijn geplaatst. Het werkt het beste in kleine ruimtes: kleedkamers voor medewerkers, fitnessclubs, sporthallen waar het aantal plaatsen beperkt is.
  • Overgangskleedkamers - ze zijn vooral handig in zwembaden en thermale baden of in winkelcentra, d.w.z. op plaatsen met een hoge doorstroom van gebruikers. De overgangskleedkamers voor zwembaden zijn aan beide zijden voorzien van twee deuren, die toegang geven tot kleine cabines. Dit type kleedkamer betekent dat er geen wachtrijen zijn in de kleedkamers.

Sportkleedkamers gemaakt van hoogwaardige componenten

Zwembad- en sportkleedkamers zijn gemaakt van HPL-platen omdat dit materialen zijn die geen vocht opnemen, bestand zijn tegen beschadigingen en schoonmaakmiddelen en gemakkelijk schoon te maken zijn - wat vooral belangrijk is in dergelijke hygiënische en sanitaire ruimtes.