Kluisjes voor kantoren

Op zoek naar kantoorlockers? Bij ALSANIT vind je een uitgebreid assortiment aan lockeroplossingen voor de moderne werkomgeving. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends.

De kantoorlockers van ALSANIT zijn uniek door hun modulaire opzet. Je kunt ze aanpassen met verschillende materialen en sluitsystemen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw wensen.

Nieuw in ons assortiment zijn de dynamische deponering lockers. Deze zijn ideaal voor het veilig opbergen van laptops, telefoons en andere persoonlijke bezittingen. Ze werken met een efficiënt label- en cijferslotsysteem, waardoor elke gebruiker toegang heeft tot zijn of haar persoonlijke kluisje.

Ook hebben we hot desk lockers voor flexwerkplekken. Deze kantoorlocker kan elke dag door een andere werknemer gebruikt worden en sluit naadloos aan bij de flexibele behoefte van de hedendaagse flexwerkers.

Bij ALSANIT blijft het niet alleen bij kantoorlockers. We bieden ook complete inrichtingen voor kantoorgebouwen aan. Denk aan sanitair met stijlvol design, duurzaamheid en esthetiek. Zo creëren we moderne sanitaire cabines met een clean uiterlijk, minimale profielen en verborgen bevestigingen.

Dus, ben je op zoek naar kantoorlockers? Of wil je een heel kantoor inrichten of vernieuwen? ALSANIT is het antwoord. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Bekijk onze website en ontdek hoe wij jouw werkplek kunnen transformeren in een productieve en professionele omgeving.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Lift

Een systeem ontworpen om de toiletcabines een lichte en subtiele uitstraling te geven. LIFT zijn systeemwanden die de indruk wekken van zwevende sanitaire cabines. Het is een ideale oplossing voor ruimtes met een niet-standaard karakter. De tevredenheid van de klant wordt echter niet alleen beïnvloed door het unieke ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en de mogelijkheid om afbeeldingen op de wanden en deuren te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
   - 10mm 36mm
28mm 12mm 40mm

Schaamschotten

Een functioneel element van herentoiletten dat de privacy van elke gebruiker waarborgt. Schaamschotten zijn gemaakt van hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm     -
28mm 12mm     -

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

LUXA

LUXA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
MFC 18mm 18mm 18mm
       

VELA

De VELA-lijn zijn betaalbare kasten gemaakt van metaal met de optie voor metalen, HPL- of LPW-deuren. Dit zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor veilige opslag van spullen in scholen, werkplaatsen of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
VERZINKT STAAL 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm
HPL    -    - 10 mm
MFC    -    - 18 mm

 

COMBO

Kasten COMBO zijn een gepatenteerd modulair kastensysteem, dat naar onze mening de beste oplossing ter wereld is. De modulaire constructie van metalen behuizingen biedt onbeperkte mogelijkheden voor indeling, terwijl deuren gemaakt van duurzame materialen de duurzaamheid en uitstraling aanzienlijk verhogen.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL    -    - 10/12mm
MFC    -    - 18mm
GLAS    -    - 6mm
GEZINKT STAAL 0,7mm 0,7mm     -

ARTUS

Kasten met HPL, waarvan de constructie gebaseerd is op een gepatenteerd systeem van aluminium profielen. Ze bieden jarenlange sterkte en duurzaamheid, met behoud van een moderne uitstraling en functionaliteit.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Ontdek de perfecte kantoorlockers voor een moderne werkplek

Kiezen voor kantoorlockers is een slimme stap naar een georganiseerd en flexibel werkgebied. Kantoren veranderen; ze worden modern en dynamisch.

Met het 'nieuwe werken' hebben medewerkers geen vaste plek meer. Flexwerkplekken zijn in opkomst. Dit vraagt om veilige opbergmogelijkheden.

Daarom bieden wij een gevarieerd assortiment kantoorlockers aan.

Een veilig en opgeruimd kantoor met onze lockerkasten

Lockerkasten zijn meer dan alleen kluisjes. Ze zijn de sleutel tot een geordende werkomgeving. Bij ons vind jelockerkasten die jouw bezittingen veilig opbergen. Dit geldt voor alles: van persoonlijke spullen tot laptops en telefoons>

Waarborg zo de productiviteit door alles schoon en georganiseerd te houden.

Kantoorlockerkasten: innovatief en aanpasbaar aan jouw Behoeften

Wij begrijpen dat elk kantoor uniek is. Daarom leveren we lockeroplossingen op maat.

Elektronische sloten, pincodes of RFID-tags bieden gebruiksgemak en extra veiligheid. Zoek je stevige kluizen of elegante houten lockers? Ons assortiment heeft het allemaal.

Gratis advies voor JOUW ideale lockersysteem

Kom je er niet uit? Wij helpen graag. Profiteer van onze kennis en ervaring. Of je nu kleine minilockers nodig hebt, garderobekasten voor werkkleding of compacte opbergoplossingen voor flexwerkers, wij adviseren je over de beste oplossing. Bezoek vrijblijvend onze showroom of bekijk ons assortiment online.

We zorgen voor snelle levertijden zodat jouw kantoor snel kan genieten van nieuwe, stijlvolle opbergruimte. Voor extra gemak bieden we ook de mogelijkheid tot gratis offerte aan.

Veelgestelde vragen

Wat zijn kantoorlockers?

Kantoorlockers, ook wel bekend als kantoorlockerkasten, zijn opbergruimtes met individuele compartimenten die werknemers de mogelijkheid bieden om persoonlijke bezittingen veilig op te bergen op het werk.

Welke soorten sluitsystemen zijn beschikbaar voor kantoorlockers?

Kantoorlockers zijn beschikbaar met verschillende sluitsystemen, waaronder cilindersloten, cijfersloten, elektronische sloten en RFID-sloten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

Wat zijn de voordelen van kantoorlockers voor het nieuwe werken?

Kantoorlockers zijn ideaal voor het nieuwe werken doordat ze werknemers de mogelijkheid bieden om persoonlijke spullen veilig op te bergen in een flexibele kantooromgeving.

Wat is de gemiddelde levertijd voor kantoorlockers?

De levertijd voor kantoorlockers kan variëren afhankelijk van het type lockers en de hoeveelheid. Neem contact op met ALSANIT voor specifieke informatie over levertijden.

Zijn de kantoorlockers van ALSANIT voorzien van een sluitsysteem?

De kantoorlockers van ALSANIT zijn standaard voorzien van sluitsystemen, waaronder cilindersloten, cijfersloten en elektronische sluitsystemen, om de veiligheid van persoonlijke bezittingen te waarborgen.

Wat zijn de afmetingen van de kantoorlockers?

De kantoorlockers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en configuraties om te voldoen aan de diverse behoeften van kantoren. Neem contact op met ALSANIT voor gedetailleerde informatie over afmetingen.

Zijn de lockers van ALSANIT geschikt voor zakelijk gebruik?

Ja, de kantoorlockers van ALSANIT zijn ideaal voor zakelijk gebruik in diverse situaties, zoals voor het opbergen van persoonlijke bezittingen in kantooromgevingen.

Biedt ALSANIT een gratis leveringsservice voor kantoorlockers?

Ja, ALSANIT biedt gratis leveringsservice voor kantoorlockers, waardoor je kunt profiteren van een kosteneffectieve oplossing voor jouw kantooropslagbehoeften.

Kan ik kantoorlockerkasten op maat bestellen bij ALSANIT?

Ja, ALSANIT biedt de mogelijkheid om kantoorlockerkasten op maat te bestellen, zodat deze perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en kantoorinrichting.

Hoe kan ik vrijblijvend het aanbod van kantoorlockers van ALSANIT bekijken?

Je kunt vrijblijvend het uitgebreide aanbod van kantoorlockers van ALSANIT bekijken en contact opnemen voor meer informatie en advies over het vinden van de juiste oplossing voor jouw kantooropslagbehoeften.