Kantoorinrichting

Moderne kantooromgevingen vereisen innovatieve productoplossingen, en ALSANIT heeft jarenlange expertise in het voorzien van kantoorfaciliteiten van dergelijke producten. We houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends en stemmen ons assortiment hierop af. ALSANIT's kantoorlockers zijn veelzijdig en kunnen dienen als traditionele lockers voor documentatie en kleding, maar ook als geavanceerde opbergoplossingen.

Wat ALSANIT's kantoorlockers uniek maakt, is het modulaire concept en de totaaloplossingen die we bieden. Klanten kunnen lockers samenstellen uit geselecteerde materialen en voorzien van sloten die de functionaliteit van hun kantoorlockers optimaliseren.

Een recente ontwikkeling zijn de dynamische deponering lockers, waarbij lockers flexibel worden toegewezen aan werknemers voor de distributie van post of persoonlijke bezittingen. Een effectief label- en slotsysteem, zoals een cijferslot, stelt werknemers in staat om met een unieke code hun locker te openen en de voor hen bestemde items op te halen. Deze lockers kunnen functioneren als veilige opbergplekken voor laptops, telefoons, kantoorcorrespondentie of documenten.

Bovendien bieden we hot desk lockers aan, perfect voor flexwerkplekken waar werknemers bij binnenkomst een locker kiezen. Dit vraagt om een flexibel kantoormeubelontwerp dat inspeelt op de veranderlijke behoeften van gebruikers.

Ons aanbod omvat meer dan alleen lockers. We voorzien ook in volledige kantoorgebouwuitrustingen, inclusief sanitaire cabines en wastafelbladen die duurzaamheid en esthetiek combineren. Voor de inrichting van kantoren bieden we moderne cabines aan van sandwichpanelen of glas, en onze sanitaire cabines kunnen een minimalistisch ontwerp hebben met ingeschoven poten, geminimaliseerde profielen en verborgen bevestigingen.

Wanneer u zich afvraagt waar u kantoorlockers kunt aanschaffen, is het antwoord simpel: ALSANIT. Met ons brede aanbod kunt u elke onderneming transformeren tot een professionele en functionele omgeving. We nodigen u uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling en uw projecten te delen voor een op maat gemaakte offerte.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Lift

Een systeem ontworpen om de toiletcabines een lichte en subtiele uitstraling te geven. LIFT zijn systeemwanden die de indruk wekken van zwevende sanitaire cabines. Het is een ideale oplossing voor ruimtes met een niet-standaard karakter. De tevredenheid van de klant wordt echter niet alleen beïnvloed door het unieke ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en de mogelijkheid om afbeeldingen op de wanden en deuren te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
   - 10mm 36mm
28mm 12mm 40mm

Schaamschotten

Een functioneel element van herentoiletten dat de privacy van elke gebruiker waarborgt. Schaamschotten zijn gemaakt van hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen materialen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm     -
28mm 12mm     -

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

CANIS

CANIS lockerszijn wat ons betreft de beste oplossing ter wereld. De modulaire opbouw van de metalen body zorgt voor onbeperkte indelingsmogelijkheden en de HPL-deuren verhogen de duurzaamheid en het uiterlijk aanzienlijk.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL    -    - 10/12mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Musca

MUSCA-lockers zijn een voorstel voor klanten die op zoek zijn naar esthetische en goedkope oplossingen. Door de modulaire opbouw kunnen de lockers zelfs na levering worden aangepast, waardoor hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC    -    - 18mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

Lacerta

LACERTA-lockers hebben een uniek karakter en zijn een perfecte aanvulling op exclusieve interieurs. Dankzij de modulaire structuur is het eenvoudig om het interieur te beheren door extra indelingselementen toe te voegen.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GLAS    -    - 6/10mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

URSA

URSA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC 18mm 18mm 18mm
       

COMMERCE

De COMMERCE lijn bestaat uit betaalbare lockers die volledig van metaal zijn gemaakt. Het zijn veelzijdige meubels die geschikt zijn voor het veilig opbergen van spullen op scholen, werkplekken of sportfaciliteiten.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GEGALVANISEERD STAAL 0,65 mm 0,65 mm 0,65 mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

De kantooromgeving van vandaag evolueert naar een modernere aanpak, met HOT DESK-oplossingen die flexibele werkplekken bieden. Dit systeem, dat werknemers niet vastkoppelt aan een specifieke werkplek, wint aan populariteit. Om aan deze veranderende behoeften te voldoen, biedt ALSANIT een assortiment aan HOT DESK-lockers.

Deze lockers zijn cruciaal geworden in de circulatie van informatie binnen kantoren, waarbij onze ontworpen oplossingen een snelle en veilige distributie van bedrijfsdocumenten garanderen.

Onze lockers dienen niet alleen als veilige bergplaats voor persoonlijke items, maar ook als opbergplaats voor laptops of telefoons, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkomgeving en het versnellen van projectlevering.

ALSANIT's lockeroplossingen zijn het resultaat van grondige analyse van marktveranderingen en inzicht in de nieuwe behoeften van gebruikers.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.