Lockers voor hotels

Samenwerken met ALSANIT staat gelijk aan het verzekeren van een complete en comfortabele inrichting voor hotelvestiaires en zwembadruimtes. Ons assortiment bestaat niet alleen uit diverse lockers geschikt voor hotelbadkamers, inclusief cabines, wastafels, en doucheschermen, maar is ook verrijkt met een hoog esthetisch design en een uitzonderlijke duurzaamheid. We zijn trots op onze samenwerkingen met vooraanstaande hotelmerken, ontwerpers en architecten om topkwaliteit projecten te leveren.

De hotellockers van ALSANIT zijn beschikbaar in een breed spectrum aan materialen en afwerkingen, ideaal voor zwembadkleedruimtes, fitnesscentra en spa’s. Ons omvangrijke materiaalaanbod garandeert een perfecte match met elk interieur en voldoet aan alle eisen voor sterkte. Voor een persoonlijke touch kunnen we lockers ook voorzien van unieke afbeeldingen of visualisaties.

Verder omvat ons aanbod ook veilige borglockers, perfect voor hotellobby’s, opslagruimtes en openbare kleedruimtes. We bieden diverse slotopties aan, van mechanische tot elektronische sloten, en de mogelijkheid tot integratie van het Electronic Customer Service System voor een naadloze gebruikservaring.

Uitgebreide assortiment van hotellockers en garderobekasten

Naast onze kwalitatieve lockers biedt ALSANIT ook hoogwaardige inrichting voor hotelzwembadruimtes. We begrijpen dat toiletcabines niet alleen duurzaam moeten zijn, maar ook een weerspiegeling van elegantie. Onze producten, variërend van prestigieuze glazen cabines met minimalistisch aluminium beslag tot stijlvolle sandwichcabines met een kern van natuurlijk beukenhout, zijn het toonbeeld van deze vereisten.

Kiezen voor ALSANIT betekent kiezen voor zekerheid en langdurige tevredenheid. Onze expertise garandeert een verfijnde, functionele en veilige sanitaire omgeving voor uw hotel. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze verkoopafdeling om uw projectbehoeften in detail te bespreken en een oplossing op maat te ontwerpen die aansluit bij uw visie.

Persei

PERSEI sanitair cabines ontworpen en vervaardigd door ALSANIT onderscheiden zich vooral door hun prestigieuze uitstraling. Het unieke uiterlijk van geborsteld roestvrij staal is een belangrijk kenmerk van PERSEI-toiletcabines. Bovendien onderscheiden ze zich door een interessante afwerking van de wandelementen, een breed scala aan kleuren en de mogelijkheid om cabines tot de volledige hoogte van de ruimte te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Lift

Een systeem ontworpen om de toiletcabines een lichte en subtiele uitstraling te geven. LIFT zijn systeemwanden die de indruk wekken van zwevende sanitaire cabines. Het is een ideale oplossing voor ruimtes met een niet-standaard karakter. De tevredenheid van de klant wordt echter niet alleen beïnvloed door het unieke ontwerp, maar ook door de kwaliteit van de afwerking en de mogelijkheid om afbeeldingen op de wanden en deuren te maken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
   - 10mm 36mm
28mm 12mm 40mm

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

COMBO

Kasten COMBO zijn een gepatenteerd modulair kastensysteem, dat naar onze mening de beste oplossing ter wereld is. De modulaire constructie van metalen behuizingen biedt onbeperkte mogelijkheden voor indeling, terwijl deuren gemaakt van duurzame materialen de duurzaamheid en uitstraling aanzienlijk verhogen.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL    -    - 10/12mm
MFC    -    - 18mm
GLAS    -    - 6mm
GEZINKT STAAL 0,7mm 0,7mm     -

ARTUS

Kasten met HPL, waarvan de constructie gebaseerd is op een gepatenteerd systeem van aluminium profielen. Ze bieden jarenlange sterkte en duurzaamheid, met behoud van een moderne uitstraling en functionaliteit.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

Lichte HPL "I" systeemwanden

Lichte HPL-wanden zijn eenvoudige douchewanden. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te houden.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Wastafelbladen

Wastafelbladen zijn onmisbaar in elke badkamer met wasbakken. Alle wastafelbladen zijn gemaakt van HPL-panelen, die perfect zijn voor deze toepassing.

Systeem Beschikbaar In

HPL
10mm
12mm

Kleedkamers

Handige oplossingen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL
18mm 10mm
28mm 12mm

Wat zijn lockers en waarom zijn ze belangrijk voor hotels?

Lockers zijn opbergkasten die gasten in hotels de mogelijkheid bieden om hun persoonlijke eigendommen veilig op te bergen tijdens hun verblijf. Ze zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan de veiligheid en tevredenheid van gasten.

Welke soorten sloten worden gebruikt in hotel lockers? 

In hotel lockers worden vaak elektronische sloten gebruikt, die een veilige en gemakkelijke oplossing bieden voor gasten. Deze sloten kunnen op maat worden ingesteld voor gebruiksgemak.

Waarom zijn elektronische sloten een populaire keuze voor hotel lockers?

Elektronische sloten zijn populair in hotel lockers vanwege hun gebruiksgemak en veiligheid. Gasten kunnen ze gemakkelijk bedienen en ze bieden een hoog niveau van veiligheid voor persoonlijke eigendommen.

Kunnen hotel lockers op maat worden gemaakt voor specifieke behoeften?

Ja, hotel lockers kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en esthetiek van het hotel. Dit zorgt voor een passende en aantrekkelijke oplossing.

Welke voordelen biedt een locker systeem in hotels?

Een locker systeem in hotels biedt verschillende voordelen, waaronder een veilige opslagoplossing voor gasten, een georganiseerde opbergruimte en een verhoogde tevredenheid van gasten.

Wat is de kwaliteit van de aangeboden lockers voor hotels?

De aangeboden lockers voor hotels zijn van hoogwaardige kwaliteit, zowel in materiaal als vakmanschap. Ze zijn ontworpen om duurzaam en veilig te zijn voor langdurig gebruik.

Hoe kunnen hotels ervoor zorgen dat hun locker systeem aan de verwachtingen van gasten voldoet?

Hotels kunnen ervoor zorgen dat hun locker systeem aan de verwachtingen van gasten voldoet door te kiezen voor oplossingen van hoge kwaliteit, deze regelmatig te onderhouden en altijd open te staan voor vragen en feedback van gasten.

Zijn de aangeboden locker systemen geschikt voor zowel kleine als grote hotels?

Ja, de aangeboden locker systemen zijn geschikt voor zowel kleine als grote hotels. Ze kunnen worden aangepast aan de grootte en behoeften van het hotel.

Waar kunnen hotels terecht als ze meer informatie of hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste locker systeem?

Hotels die meer informatie of hulp nodig hebben bij het kiezen van het juiste locker systeem kunnen altijd contact opnemen met gespecialiseerde leveranciers. Deze leveranciers staan graag klaar om vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.