Sportkledingkluisjes - ALSANIT

Vrijstaande banken voor kleedruimtes

In het kader van ons uitgebreide productaanbod, presenteren wij met trots onze collectie zelfstandige banken met een elegante houten of HPL zitting en stijlvolle poefs. Deze items zijn beschikbaar onafhankelijk van de integratie van banken in onze lockers en vormen een waardevolle aanvulling op elke kleedruimte, of het nu in een professionele werkomgeving, een sportfaciliteit of een onderwijsinstelling is.

Deze vrijstaande banken en poefs verhogen niet alleen het comfort voor de gebruikers van de ruimte door een plek te bieden om te zitten of persoonlijke spullen zoals tassen, kleding of schoenen neer te zetten, maar ze dragen ook bij aan de algehele sfeer en uitstraling van de ruimte.

Met hun moderne design en esthetische afwerking, tillen onze producten de functionaliteit van de ruimte naar een hoger niveau, versterken ze het prestige en verbeteren ze de visuele aantrekkelijkheid. Onze garderobepoefs en vrijstaande banken zijn ontworpen om flexibel in de ruimte te worden geplaatst, waardoor ze tijdelijk gebruikt kunnen worden door de aanwezige personen in de kleedruimte. Dit maakt het mogelijk om de beschikbare ruimte efficiënt te gebruiken en tegelijkertijd het centrale gedeelte van de ruimte functioneel in te zetten, waardoor een optimale balans tussen comfort en ruimtebesparing wordt bereikt.

Productie van banken en poefs van hoogwaardige materialen

Onze banken voor werknemers-, sport-, school- of schoolkleedruimtes of die beschikbaar zijn in andere faciliteiten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij gebruiken geen zacht grenenhout, maar hard en elegant beukenhout. Ook de kaders en constructies zijn gemaakt van vochtwerende profielen. Dit betekent dat de structurele elementen die wij aanbieden als uitrusting kunnen worden gebruikt in ruimtes met verhoogde temperatuur of vochtigheid (kleedruimtes in sportfaciliteiten of zwembaden).

Bankframes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze passen bij de inrichting van de garderobe. Doordat de zitting van de banken van hout is en goed vastzit, dringt er geen vocht of vuil in. En het feit dat we beukenhout gebruiken, maakt onze banken bestand tegen beschadigingen, waardoor ze hun parameters en esthetische uitstraling behouden, zelfs na langdurig gebruik.

We nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod over het esthetische en praktische gebruik van poefs en garderobebanken, die we ontwerpen en vervaardigen in overeenstemming met de individuele verwachtingen van de klant. We adviseren u graag over de beste oplossing - we raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met onze bedrijfsvertegenwoordigers.

Banken PRO-FI

Budgetoplossing, 100% waterdicht.

Banken HI-FI

Opvallende oplossing in een modern ontwerp.

Banken LO-FI

Metalen bank met een opvallende zitting.