Banken PRO-FI

Sportkledingkluisjes - ALSANIT Banken PRO-FI

Vrijstaande PRO-FI banken zijn ontworpen voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze vormen ook een uitstekende aanvulling op de kledingkasten van ALSANIT.

Voor de productie van banken met HPL-zittingen gebruiken we materialen van de hoogste kwaliteit en moderne technologieën. Hierdoor hebben ze een innovatief en minimalistisch ontwerp en kunnen ze met succes worden toegepast in verschillende arrangementen. De extra mogelijkheid om banken met haken te maken, levert een product op dat aan de hoogste eisen voldoet, terwijl het eilandontwerp ruimte bespaart in de ruimte met behoud van maximale functionaliteit van de bank.

Door gebruik te maken van een aluminium profiel met een vierkante doorsnede en de mogelijkheid om aanpassingen te doen, garanderen we duurzaamheid, eenvoud en gebruiksgemak.

PRO-FI banken zijn verkrijgbaar in verschillende opties die beschikbaar zijn voor alle modellen. De optie met een laag rugleuning biedt een hoge mate van veelzijdigheid met behoud van een unieke uitstraling, terwijl het schoenenrek ervoor zorgt dat de volledige mogelijkheden van het product worden benut. De keuze van de lamellenindeling voor de zittingen in de aangeboden banken is een eerbetoon aan investeerders die op zoek zijn naar oplossingen die zijn afgestemd op hun behoeften. We nodigen u uit om kennis te maken met andere producten die door ons bedrijf worden geproduceerd.

 

Kenmerken van PRO-FI banken:

  • Zittingen gemaakt van HPL-plaat
  • Aluminium poten, verstelbaar
  • Stabiele constructie
  • 100% waterbestendig en vandalisme bestendig
totale hoogte 400mm/1800mm
lengte van de bank 1000mm/1500mm
breedte van de bank 384mm

Voordelen van gebruik

  • minimalistische uitstraling
  • waterdicht en bestand tegen beschadigingen
  • rijk kleurenpalet