COMBO

Fabrikant van lockers en lockerkasten COMBO

Kasten COMBO zijn een gepatenteerd modulair kastensysteem, dat naar onze mening de beste oplossing ter wereld is. De modulaire constructie van metalen behuizingen biedt onbeperkte mogelijkheden voor indelingen, terwijl de deuren gemaakt van duurzame materialen aanzienlijk bijdragen aan hun duurzaamheid en uitstraling.

De modulariteit van de metalen behuizingen maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk. Dit houdt in dat de behuizing van de kast kan worden aangepast aan de behoeften, zelfs na levering op de plaats van bestemming. Veranderingen kunnen zowel de interne uitrusting van de kast omvatten als de verandering van de deurrichting, hun grootte en zelfs het materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Onze metalen garderobekasten met deuren van HPL, LPW of gehard glas zijn een alternatief voor metalen kasten. COMBO-kasten zijn veel duurzamer dan traditionele metalen kasten en bieden een fraaiere indeling van de kleedkamer.

De kastdeuren, die het meest blootstaan aan slijtage en beschadiging, zijn gemaakt van zeer duurzame materialen. Bovendien zijn HPL- en LPW-panelen ook beschikbaar in natuurlijke decors en structuren. Deuren van gehard glas zijn gelakt in de gewenste kleur. Het hardingsproces zorgt voor veiligheid omdat de deuren hard en bestand worden tegen beschadiging, en zelfs bij breuk uit elkaar vallen in kristallen zonder scherpe randen.

De behuizingen van de garderobekasten zijn gemaakt van verzinkt staal, poedergecoat in een breed scala aan RAL-kleuren. Het gebruik van zeer duurzame metalen behuizingen vormt een compromis tussen prijs, elegantie en duurzaamheid, en maakt een volledige flexibiliteit mogelijk bij het indelen van de kleedruimte, afhankelijk van de afmetingen van de ruimte en het ontwerp.

COMBO-kasten zijn perfect geschikt als garderobekasten en schoolkasten, maar ook als depotkasten of kantoorlockers, ze hebben kortom het potentieel om allerlei ideeën te realiseren.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn aankoop en dat de gekozen garderobekasten vele jaren dienst doen.

 

hoogten: 1800/1500mm
breedte van de locker:  300/400mm
diepte:  490mm


De hoogte van de sokkel/ sokkel moet worden opgeteld bij de hoogte van 100 mm of de hoogte van de bank 400 mm.

Hieronder presenteren we mogelijke varianten van de poten of banken.
Bez tytułu

De verzonden kasten zijn gemonteerd, de poten/sokkels/banken en sloten blijven voor de klant om te monteren.

MODULAIRE OPBOUW VAN DE KAST maakt het mogelijk om de uitrusting te wijzigen, evenals de aanpassing van de kasten zelfs na levering.
Oplossing aangemeld ter bescherming bij het octrooibureau.

  • kast gemaakt van verzinkt plaatstaal,
  • bestendigheid van de deuren tegen mechanische schade en krassen,
  • scharnieren niet zichtbaar van buitenaf,
  • deuren van HPL, LPW of glas,
  • gemakkelijk schoon te maken,
  • hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs,
  • breed scala aan kleuren,
  • mogelijkheid tot uitrusting met elk slot of integratie met ESOK.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL    -    - 10/12mm
MFC    -    - 18mm
GLAS    -    - 6mm
GEZINKT STAAL 0,7mm 0,7mm     -