TAURUS

Fabrikant van lockers en lockerkasten TAURUS

HPL-panelen zijn een materiaal voor de 21ste eeuw, ze zijn super duurzaam, krasbestendig en waterdicht.

Voor het eerst werden in zwembaden volledig HPL-lockers gebruikt. Momenteel worden ze vanwege hun eigenschappen veel gebruikt in steeds meer objecten.

HPL-panelen zijn verkrijgbaar in decors en natuurlijke structuren, zoals steen, beton of hout, en geven zo de mogelijkheid om interessante composities te creëren.
De door ons aangeboden TAURUS lockerszijn producten van de hoogste kwaliteit. Garderobelockers (kleding lockers) zijn een investering voor jaren en de lockers van HPL-laminaat kenmerken zich door grote duurzaamheid, functionaliteit en elegantie. Wij zijn van mening dat HPL-lockers de best mogelijke keuze zijn.

Onze Garderobelockers (kleding lockers) onderscheiden zich door perfecte ergonomie en minimalisme. De zelfdragende body is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik.

De ALSANIT-constructeurs hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de HPL-lockersflexibele oplossingen mogelijk maken. TAURUS-lockerskunnen vrij worden geconfigureerd en aangepast aan de behoeften.

HPL Garderobelockers (kleding lockers) worden veel gebruikt in zwembaden, waar ze worden blootgesteld aan extreme gebruiksomstandigheden. Zowel de variabiliteit van de gebruikers als de agressieve omgeving creëren uiterst ongunstige omstandigheden voor lockers en HPL-poollockers zijn ideaal in dergelijke omstandigheden. Het is de beste test en bevestiging dat ze ook onder alle andere omstandigheden goed zullen werken.

Extreem duurzame TAURUS-lockerszijn gemakkelijk schoon te houden en worden met meerprijs op maat gemaakt. Hieronder presenteren we meer gedetailleerde informatie en neem contact met ons op voor een offerte. ALSANIT HPL-lockers zijn een uitstekende keuze.

hoogten: 1800/1500mm
breedte van de locker:  300/400mm
diepte:  490mm

* standaardafmetingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant

De hoogte van de sokkel/ sokkel moet worden opgeteld bij de hoogte van 100 mm of de hoogte van de bank 400 mm.

Hieronder presenteren we mogelijke varianten van de poten of banken.
Bez tytułu

De lockers worden gemonteerd verzonden, met poten/ plinten/ banken en sloten die door de klant moeten worden gemonteerd.
• weerstand tegen mechanische schade en krassen,
• scharnieren onzichtbaar van buitenaf,
• waterdicht en gemakkelijk schoon te maken,
• mogelijkheid tegen meer prijs op maat te maken,
• een breed scala aan kleuren,
• mogelijkheid tot plakken, graveren of nummeren,
• mogelijkheid om uit te rusten met elk slot of integratie met het elektronische klantenservicesysteem.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm