Lockers voor kleuters

Onze schoollockers voor kleuterscholen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze jongste gebruikers, met de nadruk op hun veiligheid en gebruiksgemak. We bieden een scala aan kindvriendelijk meubilair dat niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de levendige en speelse interieurs van kleuterscholen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze halfhoge schoollockers, ontworpen zodat ook de bovenste vakken eenvoudig bereikbaar zijn voor de kleuters.

Deze lockers en kluisjes bieden voldoende ruimte voor jassen, schoenen, reservekleding en indien nodig, favoriet speelgoed of boeken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en duidelijk gemarkeerd, bijvoorbeeld door middel van graveringen op de deuren of stickers, zodat elk kind snel zijn of haar eigen kluisje kan vinden. In ons assortiment vindt u ook bijpassende lockerbanken, die zorgvuldig zijn gemonteerd om ervoor te zorgen dat de kinderen comfortabel kunnen zitten tijdens het wisselen van schoenen.

Standaard zijn de schoollockers voor kleuterscholen vervaardigd uit gelamineerd spaanplaat, beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Daarnaast bieden we ook de optie voor zeer duurzame en waterdichte HPL-platen. Hoewel de meeste van onze kleuterschool lockers geen deuren hebben, kunnen we op verzoek van de klant een model met deuren produceren. Wij leveren met gemak kleurrijke en op maat gemaakte kinderkastjes en schoolkluisjes.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij zijn ervan overtuigd dat een samenwerking met ons resulteert in een kleuterschool die is uitgerust met functionele, veilige en visueel aantrekkelijke peuterspeelzaallockers, die de allerkleinsten uitnodigen om te leren en te spelen vanaf het allereerste begin!

Musca

MUSCA-lockers zijn een voorstel voor klanten die op zoek zijn naar esthetische en goedkope oplossingen. Door de modulaire opbouw kunnen de lockers zelfs na levering worden aangepast, waardoor hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC    -    - 18mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -

URSA

URSA-lockerszijn elegantie in een eenvoudige editie en een knipoog naar de Scandinavische stijl. Van kantoren voort sportaccommodaties, deze uiterst populaire spaanplaatlockers zijn geschikt.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
MFC 18mm 18mm 18mm
       
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.