Sanitaire cabines voor kleuterscholen

WC in de kleuterschool

Sanitair cabines voor kleuterscholen worden al vele jaren zonder enige bijzondere aandacht van producenten gebruikt. ALSANIT luistert naar zijn klanten en beantwoordt aan hun verwachtingen.

Speciaal voor de jongste gebruikers hebben we het SAFE FINGERS-systeem ontwikkeld, dat erin bestaat de scharnieren te verbergen in ronde profielen en kinderen te beschermen tegen beknelling van de vingers tussen het scharnier en het frame. Als u peuters toegang geeft tot een openbaar toilet, moet u de volledige veiligheid van de jongste gebruikers garanderen. De oplossingen die we voorstellen zijn functioneel en maken het mogelijk om de sanitaire ruimte in hygiënische en nette omstandigheden te onderhouden. Een zwaartekrachtscharnier zorgt ervoor dat de deur zachtjes sluit, zonder het risico van een harde klap van de kleine gebruiker.

Onze FINGER SAFE-oplossing in het AQUARI-systeem is gepatenteerd en maakt het tot een van de beste toiletcabinesystemen voor kleuterscholen ter wereld.

Functionele en esthetische toiletcabines voor kleuters

Het feit dat alle onderdelen voor kindercabines door ALSANIT worden vervaardigd, maakt ze bovendien zowel betrouwbare als betaalbare oplossingen. We richten ons op elementen van toiletcabines voor kleuterscholen die duurzaam, betrouwbaar en esthetisch zijn, zelfs bij intensief gebruik.

We hebben ook de mogelijkheid om interessante gravures op de cabines te maken of ze achteraf uit te rusten met vrolijke accenten, zoals thematisch gekleurde handgrepen of rails. Kleurrijke toiletten voor de kleuterschool moedigen kinderen aan om de toiletruimte te gebruiken en zorgen ervoor dat kinderen zich er veilig voelen. We richten ons op bewezen en beste oplossingen voor alle investeerders - degenen die zowel grotere als kleinere zorg- en onderwijsinstellingen uitrusten. De hoge kwaliteit van materialen, professionele aanpak en gunstige prijzen maken onze klanten altijd tevreden over de samenwerking met ons.

We nodigen u uit om rechtstreeks contact op te nemen met onze bedrijfsvertegenwoordigers. Wij adviseren u graag over de beste oplossingen en helpen u bij het kiezen van het beste toiletcabinesysteem voor kleuterscholen. Stel gerust een vraag

Klapdeuren

Een modern toiletcabinesysteem ontworpen voor de jongste gebruikers. Dankzij het gepatenteerde systeem van vinger veiligheid is er geen risico dat de tere handjes van het kind bekneld raken tussen het deurblad en het kozijn. Het is een ideale oplossing voor gebruik in kleuterscholen, scholen en andere voorzieningen waar kinderen verblijven.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -

Verlaagde deuren

Een innovatieve oplossing op de markt van toiletcabines, namelijk het SAFE FINGERS-systeem, is ook beschikbaar in de versie van cabines met verlaagde deuren. Lage systeemdeuren zijn bevestigd aan de staanders, wat een breed scala aan indelingsopties biedt, terwijl de betrouwbaarheid en veiligheid van de hele constructie wordt gegarandeerd. Het is mogelijk om de deuren van de toiletcabine te bestellen in intense kleuren die de jongste gebruikers aanspreken.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -