Schoolkluisjes

Veel bedrijven zetten metalen schoolkluisjes in de markt en positioneren hun producten als de beste keuze, maar het kan lastig zijn om te bepalen waar je precies op moet letten en welke schoolkluisjes het meest geschikt zijn voor jouw situatie. Prijs speelt voor velen een belangrijke rol bij deze beslissing, maar het is algemeen bekend dat het goedkoopste product niet altijd de beste kwaliteit biedt. Wij van ALSANIT zijn hier om je te assisteren in het vinden van de schoollocker die perfect aan jouw eisen voldoet.

In de loop der tijd hebben onderwijsinstellingen afscheid genomen van de standaard metalen lockers en schoolkluisjes, en de overstap gemaakt naar meer moderne oplossingen. De schoolkluisjes van ALSANIT zijn specifiek ontworpen en vervaardigd om de tekortkomingen van de metalen varianten te overkomen.

We beseffen ons dat lockers in scholen en universiteiten niet alleen robuust moeten zijn en bestand tegen mechanische schade, maar dat ze tevens veilig moeten zijn voor zowel personeel als studenten. Daarnaast is het cruciaal dat de kosten voor schoolkluisjes binnen het beschikbare budget passen. Onze lockers en schoolkluisjes voldoen aan al deze eisen. Bovendien hebben we aandacht besteed aan het design van onze schoollockers, zodat ze naadloos aansluiten bij het interieur van de diverse ruimtes binnen de onderwijsinstelling.

Voor lockers en kluisjes die geplaatst worden in klaslokalen, algemene ruimtes of gangen binnen scholen en universiteiten, bevelen wij met name onze 100% HPL- of METAAL + HPL-versies aan. Dankzij het gebruik van hoogwaardig laminaat, genieten gebruikers van een langere levensduur dan bij standaard metalen lockers het geval zou zijn.

Met ALSANIT kies je voor een betrouwbare partner die begrijpt wat er speelt binnen onderwijsinstellingen en die de expertise in huis heeft om je te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van schoolkluisjes en lockers. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in het maken van de juiste keuze.

Schoolkluisjes voor leerlingen en studenten

Het productassortiment van ALSANIT bestaat uit een breed scala aan schoolkluisjes en lockers, vervaardigd uit beproefde en robuuste materialen, wat resulteert in een stevige en lang meegaande constructie. Onze selectie van schoolkluisjes varieert in materiaalsoort, met opties zoals volledig metalen kluisjes en modellen die volledig gemaakt zijn van HPL-panelen. Daarnaast bieden wij hybride combinaties van metaal en HPL aan.

Onze schoolkluisjes en lockers kunnen volledig gepersonaliseerd worden, met een uitgebreide reeks aan levendige kleuren en de mogelijkheid om de kluisjes te bedekken met een folielaag. Dit zorgt ervoor dat ze naadloos integreren met het design en de kleuren van uw school. We voorzien eveneens een diversiteit aan slotopties, inclusief digitale sloten, en een reeks aanvullende accessoires.

Metalen schoolkluisjes zijn een economisch voordelige keuze binnen ons aanbod. Belangrijk om te vermelden is echter dat onze lockers en garderobekasten modulair opgebouwd zijn. Deze modulaire opbouw is uniek in de markt voor schoolkluisjes en lockers, en houdt in dat de producten zelfs na levering nog aanpasbaar zijn. Zowel het materiaal van de deuren als de verdeling van de kluisjes kan aangepast worden, wat de levensduur van de kluisjes aanzienlijk verlengt. Dankzij dit modulaire systeem kunnen onze metalen schoolkluisjes langer meegaan dan standaard lockers in onderwijsinstellingen.

De optie om de fronten van de kluisjes te wijzigen betekent dat u kunt starten met een meer betaalbare versie en later de deuren kunt vervangen door hoogwaardige HPL-panelen. Met ALSANIT kiest u voor een flexibele, duurzame en aanpasbare oplossing voor de opslagbehoeften van uw school.

 

TAURUS

Het gebruik van HPL in lockers is een ware revolutie. TAURUS-lockers die volledig van HPL zijn gemaakt, zijn extreem duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor meerprijs op maat vervaardigd worden.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

COMBO

Kasten COMBO zijn een gepatenteerd modulair kastensysteem, dat naar onze mening de beste oplossing ter wereld is. De modulaire constructie van metalen behuizingen biedt onbeperkte mogelijkheden voor indeling, terwijl deuren gemaakt van duurzame materialen de duurzaamheid en uitstraling aanzienlijk verhogen.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL    -    - 10/12mm
MFC    -    - 18mm
GLAS    -    - 6mm
GEZINKT STAAL 0,7mm 0,7mm     -

ARTUS

Kasten met HPL, waarvan de constructie gebaseerd is op een gepatenteerd systeem van aluminium profielen. Ze bieden jarenlange sterkte en duurzaamheid, met behoud van een moderne uitstraling en functionaliteit.

Systeem Beschikbaar In

  RUG BODY DEUR
HPL 4mm 10mm 10/12mm
       

HPL Garderobelockers en schoolkluisjes VOOR SCHOLEN

Naast onze reeks metalen lockerkasten, biedt ALSANIT eveneens schoolkluisjes volledig vervaardigd uit HPL, een uiterst robuust en duurzaam materiaal. Deze optie is misschien niet volledig modulair, maar in dit geval is dat minder noodzakelijk, gezien HPL-kasten tot de meest duurzame oplossingen behoren die momenteel beschikbaar zijn. Deze technologie is rechtstreeks afgeleid van lockers gebruikt in zwembaden, een omgeving die zowel vanwege de vochtigheid als de variërende gebruikers, uitzonderlijke duurzaamheid vereist. Het gebruik van HPL-schoolkluisjes in onderwijsinstellingen is dan ook een uitmuntende keuze en een investering die vele jaren mee zal gaan.

De kosten van een schoolkluisje worden bepaald door factoren zoals het materiaal, de afmetingen en de uitrusting. Wij nodigen u daarom uit om contact op te nemen met onze verkoopmedewerkers, die u graag adviseren over welke variant het beste past bij uw specifieke situatie. Wij benaderen elke bestelling op maat en produceren schoolkluisjes en schoollockers van de hoogste kwaliteit, met keuze uit stalen, aluminium of RVS beslag. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan kleuren en patronen kunnen wij ons aanbod volledig afstemmen op de individuele wensen van onze klanten en de specifieke eisen van de onderwijsinstelling.

Bent u op zoek naar de perfecte HPL Schoollocker, een robuust schoolkluisje of een praktische vakkenkast voor op school? Dan bent u bij ALSANIT aan het juiste adres!