toiletcabines voor scholen

Uitrustingen voor schooltoiletten

Sanitair cabines voor scholen zijn ergonomische en economische constructies die ontworpen zijn voor alle gebruikers - zowel jonger als ouder. We richten ons primair op het aanbieden van functionele en duurzame wc-cabines, die dagelijks door tientallen of honderden leerlingen op school worden gebruikt. De systemen moeten dan ook bestand zijn tegen allerlei soorten beschadigingen, gemakkelijk te reinigen en esthetisch zijn zodat ze hun functionaliteit en uitstraling jarenlang behouden.

Wij benaderen onze werkzaamheden individueel en uitvoerig en bieden zowel toiletcabines (wc-cabines) voor scholen als urinoirs schaamschotten voor jongens- en herentoiletten. We richten ons op het bieden van uitgebreide oplossingen voor de inrichting van ruimtes van onze klanten. Schooltoiletcabines zijn een van de belangrijkste elementen die zorgen voor comfort en privacy voor gebruikers.

Aanbevolen systeem van toiletcabines voor scholen

We bieden verschillende systemen aan die in onderwijsinstellingen zullen werken, maar met een gerust geweten bevelen we SOLARI-cabines aan als de beste keuze voor toiletcabines voor scholen. Het SOLARI-systeem en de speciale aluminium profielen die erin worden gebruikt, versterken elke rand en zorgen voor weerstand tegen vocht. Ze garanderen ook geen vervorming tijdens gebruik. Sanitaire schoolcabines hoeven niet van HPL te zijn gemaakt, en het SOLARI-systeem is hier een perfect voorbeeld van, het maakt het mogelijk om sterkte te verkrijgen analoog aan HPL en is een goedkoper alternatief. Dit maakt het meest gekozen systeem voor scholen. We hebben al meer dan 20.000 cabines in dit systeem geproduceerd.

De prijs van een toiletcabine voor scholen is afhankelijk van de afmetingen en het aantal deuren en wordt telkens vermeld op basis van de projecties van de ontvangen gegevens. Waar sanitaire cabines voor scholen te koop zijn - we produceren ze in ALSANIT en leveren ze door het hele land. Er is een mogelijkheid tot zelfmontage of montage door het ALSANIT-team. Neem dan contact met ons op en profiteer van ons aanbod.

Solari

SOLARI-toiletcabines combineren duurzaamheid, esthetiek van aluminium-polyamide hang en sluitwerk en de beste prijs. Door zijn universele toepassing is het meest verkochte sanitair cabinesysteem, compatibel met GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -, HPL- en Sandwichpanelen. Systeemwanden worden gekenmerkt door een minimalistische uitstraling, de hoogste kwaliteit van vakmanschap en de mogelijkheid om de kleur van de cabine te kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm 36mm
28mm 12mm  

Aquari

Innovatie op de markt van toiletcabines is mogelijk, zoals blijkt uit de AQUARI-toiletcabines, die een systeem van vinger veiligheid hebben en een klassieke elegante stijl gebaseerd op eenvoudige lijnen. De unieke eigenschappen van het product zijn onder meer aluminium hang en sluitwerk, onderhoudsvrij gebruik en oplossingen om vandalisme te voorkomen.

Systeem Beschikbaar In

MFC HPL SANDWICH
18mm 10mm       -
   - 12mm       -