CANIS

Fabrikant van lockers en lockerkasten CANIS

CANIS lockerszijn wat ons betreft de beste oplossing ter wereld. Ze behouden de lichtheid van de metalen body en de deuren gemaakt van HPL-panelen verlengen hun levensduur aanzienlijk.

De modulaire opbouw van de metalen body zorgt voor onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Het bestaat erin dat de behuizing van de kast ook na levering op de bestemming kan worden aangepast aan de behoeften. De veranderingen kunnen zowel de uitrusting in de kast omvatten, maar ook de verandering van richting van de deur, de grootte en zelfs het materiaal waaruit deze is gemaakt.

Onze metalen Garderobelockers (kleding lockers) met HPL-deuren zijn ook een alternatief voor 100% HPL-lockers. METAAL + HPL lockerszijn veel duurzamer dan traditionele metalen lockers en zorgen voor een mooiere opstelling van de garderobe.

Kastdeuren, die het meest worden blootgesteld aan slijtage en vernietiging, zijn gemaakt van zeer duurzame HPL-panelen. Daarnaast zijn HPL-panelen ook verkrijgbaar in natuurlijke decors en structuren, zoals steen, beton of hout.

De lockers van de Garderobelockers (kleding lockers) (kleding lockers) zijn gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal in een breed scala aan RAL-kleuren. Het gebruik van zeer duurzame metalen body is een compromis tussen prijs, elegantie en duurzaamheid, en zorgt voor volledige flexibiliteit bij de indeling van de garderobe, afhankelijk van de afmetingen van de ruimte en het ontwerp.

Lockers uit de CANIS-serie zijn perfect als garderobe- en schoolkluisjes, maar ook als depotlockers of kantoorkluisjes, kortom, ze hebben het potentieel om ideeën uit te voeren.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met de gemaakte aankoop en de geselecteerde lockers gaan vele jaren mee.

hoogten: 1800/1500mm
breedte van de locker  300/400mm
diepte:  490mm

* standaardafmetingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de klant


De hoogte van de sokkel/ sokkel moet worden opgeteld bij de hoogte van 100 mm of de hoogte van de bank 400 mm.

Hieronder presenteren we mogelijke varianten van de poten of banken.
Bez tytułu

De lockers worden gemonteerd verzonden, met poten/ plinten/ banken en sloten die door de klant moeten worden bevestigd.

DE MODULAIRE CONSTRUCTIE VAN DE BODY maakt het mogelijk om de indeling te veranderen en de lockers te wijzigen, zelfs na levering.


Oplossing ingediend ter bescherming bij het Octrooibureau.

• behuizing van verzinkt plaatstaal,
• weerstand van de deur tegen mechanische beschadigingen en krassen,
• scharnieren onzichtbaar van buitenaf,
• HPL waterdichte deur,
• gemakkelijk schoon te houden,
• hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs,
• een breed scala aan kleuren.

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
HPL    -    - 10/12mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -