Lacerta

Fabrikant van lockers en lockerkasten Lacerta

Metalen Garderobelockers (kleding lockers) (kleding lockers) met glazen deuren METAL + zijn producten bedoeld voor interieurs waar stijl het belangrijkst is.

LACERTA-lockers hebben een uniek karakter en zijn een perfecte aanvulling op exclusieve interieurs. Het gebruik van glazen deuren geeft een geweldig effect.

Premium lockerszijn gemaakt van gelakt, gegalvaniseerd staal, ze zijn zowel licht als modern. Dankzij de modulaire opbouw van de metalen body is het gemakkelijk om het interieur te beheren door extra elementen van indeling toe te voegen, zelfs na levering.

De deuren naar de lockerszijn gemaakt van gehard glas gekleurd in de geselecteerde kleur. Verharding zorgt voor veiligheid omdat de deur hard en ongevoelig wordt voor beschadigingen en zelfs na het breken breekt in kristallen zonder scherpe randen.

We weten dat de duivel in de details zit, daarom worden alle metalen elementen van de kastafwerking op onze CNC-centra gedraaid. Het hout dat wordt gebruikt voor de zittingen van de banken is van de hoogste kwaliteit. Premium Garderobelockers (kleding lockers) (kleding lockers) zijn in elk opzicht verfijnd.

In deze versie is het mogelijk om een ​​verborgen bank onder het kastlichaam te gebruiken, wat een bijzonder belangrijke rol speelt in een situatie waarin de klant een beperkte ruimte heeft.

hoogten: 1800/1500mm
breedte van de locker  300/400mm
diepte:  490mm

 

De hoogte van de sokkel/ sokkel moet worden opgeteld bij de hoogte van 100 mm of de hoogte van de bank 400 mm.

Hieronder presenteren we mogelijke varianten van de poten of banken.


Bez tytułu

De lockers worden gemonteerd verzonden, met poten/ plinten/ banken en sloten die door de klant moeten worden bevestigd.

DE MODULAIRE CONSTRUCTIE VAN DE BODY maakt het mogelijk om de indeling te veranderen en de lockers wijzigen, zelfs na levering.

Oplossing ingediend ter bescherming bij het Octrooibureau.

  • behuizing van verzinkt plaatstaal,
  • Verfijning van details, aluminium afwerkingen,
  • HPL zitbanken,
  • Een breed scala aan RAL-deurkleuren

Systeem Beschikbaar In

  Rug Body Deur
GLAS    -    - 6/10mm
STAAL 0,65mm 0,65mm     -