WIJ GELOVEN IN TECHNOLOGIE

WIJ ONTWIKKELEN - WIJ INVESTEREN

We investeren constant in de ontwikkeling van onze technologie en machines. We focussen ons op de beste leveranciers, daarom hebben we alle plaatbewerkingsmachines bij FELDER ingekocht. Een modern machinepark geeft ALSANIT een hoog rendement en laat toe om aan de hoogste eisen te voldoen.

We hebben momenteel:
- drie bewerkingscentra voor HPL- en GEMELAMINEERD SPAANPLAAT -panelen,
- twee automatische paneelzagen en een verticale zaag,
- een kraan voor onbeschadigd laden, het lossen van panelen van pallets,
- twee automatische bandmachines,
- twee draaibanken en een CNC-freesmachine voor de productie van metalen hang en sluitwerk.

Door middel van een modern machinepark zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit van onze producten te leveren. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat ALSANIT-producten zo goed mogelijk beantwoorden aan de marktbehoeften en de eisen van eindgebruikers.

WIJ OPTIMALISEREN PROCESSEN

Wat ons onderscheidt zijn de korte levertijden. We hebben ze verkregen door uitgevoerde activiteiten te monitoren en onnodige activiteiten te elimineren. Waar mogelijk werden handmatige processen vervangen door automatische machinebediening.

Daarnaast beschikken wij als een van de weinige bedrijven in de branche over een uitgebreid magazijn met middelen zoals: HPL-panelen, GEMELAMINEERD SPAANPLAAT panelen en aluminium profielen. Omdat we altijd over de nodige middelen beschikken, kunnen we de bestelling op tijd afronden om perfect in het schema van de investering te passen, opererend in het JUST IN TIME-systeem.

Onze inzet en professionaliteit zijn ook belangrijk, gewaardeerd door architecten of de klant die op zoek zijn naar een partner om individuele oplossingen te implementeren.

DE TOEKOMST IS NU

In de 21ste eeuw is het niet voldoende om over moderne machines en ervaren medewerkers te beschikken om concurrentievoordeel te behalen, hun onderlinge verbondenheid en samenwerking staan ​​centraal. Een uniek kenmerk van ALSANIT is het gebruik van netwerkgerichte oplossingen. Dit betekent dat eenmaal verwerkte informatie op veel andere posities wordt gebruikt, waardoor we tijd besparen en fouten voorkomen.

Al onze machines en stations zijn aangesloten op een computerinformatiestroomsysteem waarvan de kern een programma is voor het maken van productiedocumentatie.

Ook zijn we bezig om onze klanten op dit systeem aan te sluiten zodat de servicetijd en tevredenheid met de samenwerking een nog hoger niveau bereiken.